http://www.youtube.com/user/mixbox2010#p/u/0/oi8rn3tFGMkдајте линк од исфрлањето за видам како тоа го избациле досадниот ориз-фраер :con_lol:
Не дека некад планирав да отидам на концерт кај неа...ама па после вакво бламирање у минус се отидени шансите.Абе они така си зголемуваат популарност. Во секој од постовите на форумов се спомнува Гоца. Неа тоа и одговара, па сеа дали е за добро или лошо, тоа е друго 20.
За 6 недели или дена така нешто....АБе ова најавава е микс за цела недела или за наредната епизода?Ако е за цела епизода,немора да значи дека е исфрлен Тони,сигурно на племенски е изгласан некој според правилата.
Не мора да значи дека кадрите се од последователни дешавки. Може Тони и Андреј биле у игра па водителов утредента брка некого. Или обратно. Не значи дека цел клип се десил у 5 минути.Малце е сомнително дека на видеото добро се гледа, Тони и Андреј се во некаква игра, потоа водителот вика : " Избацен си од Survivor" , и на крај девојките од племето на Тони плачат. Тоа води само кон едно дека Тони е избацен. :\ Се надевам дека видеото е добар микс со цел да не збуни, и мене не ми е јасно како може да избацат некој а да не е на племенски изгласан. Хммм,, ке биде интересна недела..
Зашо у болница ?Според мене Кате и Јелена ќе плачат или затоа што една од нив ќе треба да оди,или затоа што ќе го испраќаат Тони во болница.
Ќе го касне отровна змија,се борел за живот таму..........барем така се зборува.Зашо у болница ?
Се шпекулира дека змија ќе го касне и после тоа ќе се врати.Зашо у болница ?