Нема денес Сурвајворdenes ima survivor?
Доста бе више му ваѓате муабети на човекот. Се покажа 20 дена како восиптан, културен и фин, не мора да значи декаГоспод знае што се десило одкога слетале на аеродром,од поста мака што не можеа пред камери(највеќе ради тони дека имал женска)едно 2-3 дена може се рокале.
П.С. Не ја знам девојката на Тони,ама замислете и ја фацата кога ги гледа епизодиве ?
Па со оглед на тоа што девет десетини од племето беа од Србија, нормално дека Тони ќе мисли дека е најмалцевип од сите таму. Во Србија пред Преживеан никој не го знаел, претпоставувам.Па и Тони самиот си се стаи на тоа. Незнам дали вистинки го мислел тоа или се стаи самиот себеси колку да не навреди некој друг.
И после ние сме му ваделе муабети,баш фино што си се дружат луѓето. :tv:Во Свет има интервју со Тони кажува дека со Катарина секојдневно e во контакт.
Може Тони и го гасне ТВ-то од 22 до 00П.С. Не ја знам девојката на Тони,ама замислете и ја фацата кога ги гледа епизодиве ?
Абе може нема такво нешто меѓу нив, ама некој симпатии постојат гарант. Мислам на онаква женска да и одолееш треба да си ( знаеш што). Мене ми беше интересен моментот кога Андрија водителот искоментира дека Катарина неможе да каже нешто против Тони :tv:И после ние сме му ваделе муабети,баш фино што си се дружат луѓето. :tv:
Да, од 23:10Денес ќе даваат во студиото ?????
Ете пак... Аман со тие муабети веќе. Можеби за да и оддолееш на таква женска треба веќе да имаш женска и да си ја сакаш и да не сакаш да ја вараш. Дали некогаш сте помислиле на таа опција дека не сите луѓе вараат и дека има едноставно и машки што си ги сакаат и почитуваат девојките со кои се и не сакаат заради некоја авантура да си ги расипат врските??Абе може нема такво нешто меѓу нив, ама некој симпатии постојат гарант. Мислам на онаква женска да и одолееш треба да си ( знаеш што). Мене .