Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Милош беше смешен вчера вика,смрдам и имам пороци.......ова ќе го гледа мајка ми. :pos2:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Господ знае што се десило одкога слетале на аеродром,од поста мака што не можеа пред камери(највеќе ради тони дека имал женска)едно 2-3 дена може се рокале. :vozbud:

П.С. Не ја знам девојката на Тони,ама замислете и ја фацата кога ги гледа епизодиве ?
Доста бе више му ваѓате муабети на човекот. Се покажа 20 дена како восиптан, културен и фин, не мора да значи дека
одвај чекале да изгаснат камерите. Туу одма скриени намери да се наоѓало.

--- надополнето ---

Па и Тони самиот си се стаи на тоа. Незнам дали вистинки го мислел тоа или се стаи самиот себеси колку да не навреди некој друг.
Па со оглед на тоа што девет десетини од племето беа од Србија, нормално дека Тони ќе мисли дека е најмалцевип од сите таму. Во Србија пред Преживеан никој не го знаел, претпоставувам.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Во Свет има интервју со Тони кажува дека со Катарина секојдневно e во контакт.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
И после ние сме му ваделе муабети,баш фино што си се дружат луѓето. :tv:
Абе може нема такво нешто меѓу нив, ама некој симпатии постојат гарант. Мислам на онаква женска да и одолееш треба да си ( знаеш што). Мене ми беше интересен моментот кога Андрија водителот искоментира дека Катарина неможе да каже нешто против Тони :tv:

Стварно се надевам на крај ако не успее Тони, Катарина нека победи, само не Гоца и оној мајмунот Андреј.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Абе може нема такво нешто меѓу нив, ама некој симпатии постојат гарант. Мислам на онаква женска да и одолееш треба да си ( знаеш што). Мене .
Ете пак... Аман со тие муабети веќе. Можеби за да и оддолееш на таква женска треба веќе да имаш женска и да си ја сакаш и да не сакаш да ја вараш. Дали некогаш сте помислиле на таа опција дека не сите луѓе вараат и дека има едноставно и машки што си ги сакаат и почитуваат девојките со кои се и не сакаат заради некоја авантура да си ги расипат врските??

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.928
Поени од реакции
23.379
Дали може некаде да ја гледам епизодата од петокот !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom