Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Еј луѓе ќе биде интересно да се види Един од другата недела што му спремиле овие од Велико Вече. Што препреки ќе поминува, дали ќе слика, дали ќе пее, дали ќе игра балет :) A и дали воопшто ќе наседне на фората дека сеуште може да се врати во игра и да освои 50.000 евра.

П.С. Приметивте дека тоа колибата на Велико Вече е изградена на островот на бивши Касуко?

M

Moon Child

Гостин
Тотално ми се смени мислењето за Тони, не го замислував ваков. И е досега единствен што не претставува некаде, а да не претстави како што треба. Аман ми се вика од некои нус појави како Боки13, Вики и Кики -.-

А Гоца убаво си ја заеба кариерата. Не верувам дека некој би ја гледал или слушал некаде, сеедно после шоуво.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Бог знае што доживува во сон за него:pos2:Секое утро станува влажна :pos2::pos2: Не се одвојува од него..А приметив и Андреј за било кое прашање претежно Тони го пишуваше -.-
Мене баш ми беше слатка, одма почна да го брани Тони :). Стварно штета што Тони има девојка,ептен би биле супер пар со Катето.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Тотално ми се смени мислењето за Тони, не го замислував ваков. И е досега единствен што не претставува некаде, а да не претстави како што треба. Аман ми се вика од некои нус појави како Боки13, Вики и Кики -.-
И мене исто... тотално ми се промени мислељето за Тони, не ја слушав и нема да ја слушам неговата музика али како личност одсега премногу го почитувам неможеше подобро да не представи

O

Orion.

Гостин
И мене исто... тотално ми се промени мислељето за Тони, не ја слушав и нема да ја слушам неговата музика али како личност одсега премногу го почитувам неможеше подобро да не представи
И мене ме изненади, мислев дека е пожив, позборлив и то:) Не ме сваќајте погрешно, се е во најдобар ред со неговиот карактер ама да малку поенергичен би бил уште подобар

P

PewDiePie

Гостин
Прочитав некаде дека Катарина после шоуво била со Един :toe:
Има жена тој скотот. А и Катерина со него ? Ма дај.....

Мене више жал ме фаќа за девојчево,ептен е затрескана во Тони,најјака беше вчера,па ја то не доживљавам тако.................Господ знае што се десило одкога слетале на аеродром,од поста мака што не можеа пред камери(највеќе ради тони дека имал женска)едно 2-3 дена може се рокале. :vozbud:

П.С. Не ја знам девојката на Тони,ама замислете и ја фацата кога ги гледа епизодиве ?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.166
Поени од реакции
25.321
^Еиии па каква и е фацата? 100% и е среќна, гледа на ТВ како дечко и успева да ја одолее најубавата женска на Survivor. :)

Z

Zoza

Гостин
Има жена тој скотот. А и Катерина со него ? Ма дај.....

Мене више жал ме фаќа за девојчево,ептен е затрескана во Тони,најјака беше вчера,па ја то не доживљавам тако.................Господ знае што се десило одкога слетале на аеродром,од поста мака што не можеа пред камери(највеќе ради тони дека имал женска)едно 2-3 дена може се рокале. :vozbud:

П.С. Не ја знам девојката на Тони,ама замислете и ја фацата кога ги гледа епизодиве ?

drugar nema zena razveden e so nea ima kerkicki ama e razveden edin igra za grcka odbojkaska ekipa mislam deka nekoi se procitale veke....a da se nadovrzam na prasanjata mene pa epten merak mi napravi prasanjeto:Ko je najmalku VIP....Andrej normalno pise Toni poveketo Katerina a voditelot kazuva:na ovaa prasanje tocen odgovor e Bojana ahahaaha

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
:Ko je najmalku VIP....Andrej normalno pise Toni
Па и Тони самиот си се стаи на тоа. Незнам дали вистинки го мислел тоа или се стаи самиот себеси колку да не навреди некој друг.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Исто и ја. Како рапер не го почитувам али како личност е супер.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Еве Тони е вистински доказ дека македончињата не се секогаш против своето, како што претходно некој милуваше да каже, дека Кики и Вики треба да ги сакаме оти се наши, а не ги сакаме оти се мразиме меѓу нас. Со ова се докажа дека знаеме да цениме што чини а што не, и дека ако Тони чини, сите ќе кажеме чини.
Многу ми е драго што е многу ок тип, а уште повеќе што зборува МАКЕДОНСКИ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom