- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Во Свет има интервју со Тони кажува дека со Катарина секојдневно e во контакт.
Во истото интервју Тони вика дека и со Гоца се дружи, а и со Андреј на фејсбук. Гоца и Катарина набрзо ќе му отишле во Скопје на гости. Па?И после ние сме му ваделе муабети,баш фино што си се дружат луѓето. :tv:
Не, они мислат дека тоа што сакаат они, сите сакаат. Јас знам дека женска му на Тони е крупничка, па ваљда човекот си има подруг вкус. Може не сака манекенски слаби девојки.Ете пак... Аман со тие муабети веќе. Можеби за да и оддолееш на таква женска треба веќе да имаш женска и да си ја сакаш и да не сакаш да ја вараш. Дали некогаш сте помислиле на таа опција дека не сите луѓе вараат и дека има едноставно и машки што си ги сакаат и почитуваат девојките со кои се и не сакаат заради некоја авантура да си ги расипат врските??
е незнам дали и одолеал откако излегле од шоутоШто скокате бе одма?. Ко кузнај што да реков, бог да чува сте. И да ЈАС а верувам и повеќето машки кој го гледаат шоуво не би пропуштиле можност да ќарат лепотица како Катарина. Што има тука толку лошо?. Апсолутно респект за Тони, што успева да и оддолее на Катарина ( иако не сум баш сигурен дека во ниеден момент не почуствувал нешто кон неа).
Многу тешко. Вечер може нема ни да гледам,и онака ќе биде дибекон един и александра веројатно и билјана=касуко ги мразам сите од касуко така да................Вечер пак од 12 така покасно малце,да не поранат малку или немогуче?
Од 22-45 па до кај 01-00 би требало да почне ...Вечер пак од 12 така покасно малце,да не поранат малку или немогуче?
Да се надеваме дека ќе го нема Томче денесofff pak ke se trpe Tomce vecer