Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Во Свет има интервју со Тони кажува дека со Катарина секојдневно e во контакт.
И после ние сме му ваделе муабети,баш фино што си се дружат луѓето. :tv:
Во истото интервју Тони вика дека и со Гоца се дружи, а и со Андреј на фејсбук. Гоца и Катарина набрзо ќе му отишле во Скопје на гости. Па?

--- надополнето ---

Ете пак... Аман со тие муабети веќе. Можеби за да и оддолееш на таква женска треба веќе да имаш женска и да си ја сакаш и да не сакаш да ја вараш. Дали некогаш сте помислиле на таа опција дека не сите луѓе вараат и дека има едноставно и машки што си ги сакаат и почитуваат девојките со кои се и не сакаат заради некоја авантура да си ги расипат врските??
Не, они мислат дека тоа што сакаат они, сите сакаат. Јас знам дека женска му на Тони е крупничка, па ваљда човекот си има подруг вкус. Може не сака манекенски слаби девојки.

P

PewDiePie

Гостин
Вечер гарант ќе биде гостин един може во комбинација со александра,трет гостин незнам кој би бил.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Што скокате бе одма?. Ко кузнај што да реков, бог да чува сте. И да ЈАС а верувам и повеќето машки кој го гледаат шоуво не би пропуштиле можност да ќарат лепотица како Катарина. Што има тука толку лошо?. Апсолутно респект за Тони, што успева да и оддолее на Катарина ( иако не сум баш сигурен дека во ниеден момент не почуствувал нешто кон неа).

Z

Zoza

Гостин
abe se gledase deka Toni e vo dobri odnosi so Andrej zarem ne primetivte vo studiototo kaj Ivan...drugo vecer bi trebalo da bde gostinka i Biljana da objasni zaso mu dala pobeda na Toni....

offf pak ke se trpe Tomce vecer :tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.555
Поени од реакции
11.533
Што скокате бе одма?. Ко кузнај што да реков, бог да чува сте. И да ЈАС а верувам и повеќето машки кој го гледаат шоуво не би пропуштиле можност да ќарат лепотица како Катарина. Што има тука толку лошо?. Апсолутно респект за Тони, што успева да и оддолее на Катарина ( иако не сум баш сигурен дека во ниеден момент не почуствувал нешто кон неа).
е незнам дали и одолеал откако излегле од шоуто :)

P

PewDiePie

Гостин
Ту ту,што ви рекоа,верните луѓе што не ни помислуваат на нешто а камо ли да направат. :wink:
Од авион се гледа дека има хемија меѓу луѓето и мене лично ми се супер,и ДА сакам да бидат заедно или барем да биле заедно на било кој начин,што не значи дека стварно се десило нешто.

П.С. Едина причина што очигледно Тони нејќел ништо со друго,тоест зошто и е верен на женска му е,тоа што девојка му,му била и најдобра другарка и очигледно ја сака,епа нормално кога ја имаш оваа комбинација треба да си будала да ја уништиш. Браво за Тони што одолева барем пред камери,мое лично мислење е и мене ми личи дека едвај чекале да стигнат на аеродром,да се средат и да се изебат(се извинувам на вулгарноста ама морам со тој збор да ви го доловам моментот) онака јако од душа ! :toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Вечер пак од 12 така покасно малце,да не поранат малку или немогуче?

P

PewDiePie

Гостин
Вечер пак од 12 така покасно малце,да не поранат малку или немогуче?
Многу тешко. Вечер може нема ни да гледам,и онака ќе биде дибекон един и александра веројатно и билјана=касуко ги мразам сите од касуко така да................

А и кога на ова ќе се додаде Томче :kesa:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.852
Поени од реакции
8.247
Веќе ја имате емисијата Повратак у цивилизација на јутјуб

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Леле стварно кој ќе го слуша педерот Томче пак.

--- надополнето ---

Овие од сител многу се точни еј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom