Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Во финале се знае се гледа веќе дека ќе биде Тони и Катерина против андреј одвратното копиле и лицемерната курва гоца
Читав на српкиот форум , дека Кача изјавила во интервју дека од Гоца ќе видиме уште многу работи кој ќе не изненадат, така да ја сум сигурен она ќе проба со помош на Андреј и уште некој од Касуковци да ги исфрлат Тони и Марко, бидејќи се најголема закана за другите. За Тони најверојатно нема да и успее бидејќи Кача и Јелена го штитат :wink:.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Читав на српкиот форум , дека Кача изјавила во интервју дека од Гоца ќе видиме уште многу работи кој ќе не изненадат, така да ја сум сигурен она ќе проба со помош на Андреј и уште некој од Касуковци да ги исфрлат Тони и Марко, бидејќи се најголема закана за другите. За Тони најверојатно нема да и успее бидејќи Кача и Јелена го штитат :wink:.
Па како што знам она еден ден на плажата им рече да го бранат Тони до крај дека искрено само он заслужувал да победи и да го бодреле демек до крај...Е сеа дали ќе испадне курвчика и ќе го шитне тоа е веќе друга работа.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Браво за Тони,како му плесна на Един :tv:
Mило ми е што испадна,не мора веке да го гледам толку како изиграва.
Прашањата беа глупи или да ?

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Браво за Тони,како му плесна на Един :tv:
Mило ми е што испадна,не мора веке да го гледам толку како изиграва.
Прашањата беа глупи или да ?
Шо знам... мене ми беа онака прашањата...
Интересно ми беше шо сите мислат дека Тони е мрза! Па стварно нема ни една снимка каде Тони оди по вода со некој или да сече дрва со мачетата... само се излежава на плажата :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
уште Гоца ако ја исфрлат и после на рајат да си гледам Преживеан... Колку ми е гадна/одбивна :nerv:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Шо знам... мене ми беа онака прашањата...
Интересно ми беше шо сите мислат дека Тони е мрза! Па стварно нема ни една снимка каде Тони оди по вода со некој или да сече дрва со мачетата... само се излежава на плажата :)
Остај тоа,мене ме изритира прашањето кога прашаа кој највеке мириса од натпреварувачите,мислам малку неугодно за Милош:uvo:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Остај тоа,мене ме изритира прашањето кога прашаа кој највеке мириса од натпреварувачите,мислам малку неугодно за Милош:uvo:
Да да, тоа е стварно незгодно... А кутрата Јелена па шо да каже? Најглупа била. Како да не ама ај...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Ваква игра имаше и во минатиот Survivor ама не на племенски него како игра дали беше лани или преклани не знам знам исто дека го изгласаа Дуле тој мирниот што беше..Јес да е неугодно али тоа е природна ствар таму се 20 дена небањати па таков е човекот појака миризба си има :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ваква игра имаше и во минатиот Survivor ама не на племенски него како игра дали беше лани или преклани не знам знам исто дека го изгласаа Дуле тој мирниот што беше..Јес да е неугодно али тоа е природна ствар таму се 20 дена небањати па таков е човекот појака миризба си има :)
Да,знам дека имаше ама прашањето беше глупо.Навистина,ко и она за Јелена...глупи,миризливи.Бре бре...
Ко само тој да се нема бањато,ко другите сите се паметни.
А за Кнез?Нарцис :pos:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Да да, тоа е стварно незгодно... А кутрата Јелена па шо да каже? Најглупа била. Како да не ама ај...

Кога го постави Андреј прашањето кој е најглупав, сите од долниот ред (Никола, Јелена, Гоца, Бојана) одговорија за себе. Фино од нивна страна, нејќеа никој да се навреди.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Кога го постави Андреј прашањето кој е најглупав, сите од долниот ред (Никола, Јелена, Гоца, Бојана) одговорија за себе. Фино од нивна страна, нејќеа никој да се навреди.
Не само од долниот туку и од горниот :)

P

PewDiePie

Гостин
Не само тие,и Тони и Катерина сите до еден така направија. Инаку прашањата така така за Јелена погодија дека е глупа,стварно е приглупа јака е све тоа ама приглупа е,а Андреј нема свој став,кој како сака го команда,се гледа дека е плачипиче. Го мразам.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Не само тие,и Тони и Катерина сите до еден така направија. Инаку прашањата така така за Јелена погодија дека е глупа,стварно е приглупа јака е све тоа ама приглупа е,а Андреј нема свој став,кој како сака го команда,се гледа дека е плачипиче. Го мразам.
Aндреј како така ке стигне до финалето

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Коа беше прашањето кој е најмрзлив и сите ТОНИ, а Катарина на тоа искоментира: Ја то недоживљавам тако:pos2:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Коа беше прашањето кој е најмрзлив и сите ТОНИ, а Катарина на тоа искоментира: Ја то недоживљавам тако:pos2:
Бог знае што доживува во сон за него:pos2:Секое утро станува влажна :pos2::pos2: Не се одвојува од него..А приметив и Андреј за било кое прашање претежно Тони го пишуваше -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom