Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
На крајот ќе останат 5-мина,кои во меѓусебни борби ќе влезат тројца у финале,а двајца ќе испаднат. Но сепак мислам дека Тони и да влезе у финале тешко дека ќе победи,ќе нема кој да го гласа,сем Јелена и Катарина,а и како што е ситуацијава,Катарина има големи шанси да влезе у финале.
Не се 3 во финале, 4 се
Тони,Андреј,Гоца,Катарина
претпоставувам ќе има максимун уште 1,2 племенски совети па следуваат борби за финале, најслабиот оди во племенскиот совет, победникот во финале, и се така дур не останат тие 4.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ја има ли на Youtube вчерашната епизода,не ја догледав вчера ме изнервира Томче педерот, само гомна јадеше,мамето да му го ебам.

^ Ghost Rider ^

Biker Boy
Член од
27 октомври 2008
Мислења
372
Поени од реакции
8
слушнафте ли на почетокот кога рече Томче да го слушнете мојот прекрасен глас :pos2::pos::lud:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Фала богу ја најдов. Неможев да ја глеам вчера од овој глупавиот Томче. Мислев ќе ја има на јутјуб денес али не ја стаил миксбокс. Ја најдов на друга страна. Повелете.

http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/8772/Povratak+u+civilizaciju.html

Најдоле е најновата епизода.

--- надополнето ---

Продукцијава се обидува да направи лоша слика за Тони или мене така ми се чини ? Многу бил мирен, многу бил тивок, таквите не требале да победат, зборел Македонски, а знаел српски... Па што сака тоа ќе праи чоекот. Излеа гледаат дека народов го сака па се обидуваат да направат лоша слика за него. Сепак не бива Македонец да победи во српско шоу. Комплекси -.-

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
--- надополнето ---

Продукцијава се обидува да направи лоша слика за Тони или мене така ми се чини ? Многу бил мирен, многу бил тивок, таквите не требале да победат, зборел Македонски, а знаел српски... Па што сака тоа ќе праи чоекот. Излеа гледаат дека народов го сака па се обидуваат да направат лоша слика за него. Сепак не бива Македонец да победи во српско шоу. Комплекси -.-
Им фуфка Тони да не го добие гласот од публиката на крај.... Мене ме изнервира водителов потенцираше неколку пати дека Тони знаел српски а зборел на македонски.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Колку ќе ми биде мило да победи Тони. Нека пукнат србиве!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Колку ќе ми биде мило да победи Тони. Нека пукнат србиве!
Нема шанси шоу што се одржува во Србија да победи македонец, црногорец, словенец и др. 100% победува србин!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
дајте видео од од повратак у цивлизација?

Z

Zoza

Гостин
sega go gledav Toni vo emisijata"koj te shisha"i rece deka ne moze da otkriva mnogu ama ke sme videle deka na najubav nacin ja prestavil Mk...po souto najmnogu se druzel so marko Milos Katerina Jelena Biljana i Goca i deka sega vidol oti edin nikola i andrej mn plackovci bile pred nego brate brate a na intervjuta samo za nego zborele.....

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
sega go gledav Toni vo emisijata"koj te shisha"i rece deka ne moze da otkriva mnogu ama ke sme videle deka na najubav nacin ja prestavil Mk...po souto najmnogu se druzel so marko Milos Katerina Jelena Biljana i Goca i deka sega vidol oti edin nikola i andrej mn plackovci bile pred nego brate brate a na intervjuta samo za nego zborele.....
Има шанси тоа на нет да се види или тенка работа?
А на која телевизија тоа гледаше? Коа има реприза?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Има шанси тоа на нет да се види или тенка работа?
А на која телевизија тоа гледаше? Коа има реприза?
На сител имаше. Му беа поставувани вообичаените прашања колку килограми си ослабел...со кого најмногу си во контакт после шоуто и така... :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Им фуфка Тони да не го добие гласот од публиката на крај.... Мене ме изнервира водителов потенцираше неколку пати дека Тони знаел српски а зборел на македонски.
Чудно им е, пошто сите наши досегашни преставници на било што збореле на српски и чудно им е сега зашто типов збори на македонски јазик... што е глупост невидена, апсолутно го поддржувам Тони, како сака ќе збори, негов избор дали на македонски или српски, на крај краева иако навистина не гледам, од некои клипчиња што успеав да ги фатам а и од тоа што ве читам на темава, не гледам дека има некој проблем со неговото зборење на македонски, очигледно се разбира со нив. На кој јазик не треба ич да им е гајле. Посебно на водителот, не е негова работа. Пропаганда се праи како што успеав да сфатам од коментарите, а тоа не е во ред. Публиката треба да одлучи за тоа...

Во секој случај навистина никој не очекуваше ваква популарност на Тони и во Србија. Гледам и на јутуб на негови песни претежно позитивни коментари има и никој не искоментирал за тоа што он збори на македонски...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom