Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На крајот ќе останат 5-мина,кои во меѓусебни борби ќе влезат тројца у финале,а двајца ќе испаднат. Но сепак мислам дека Тони и да влезе у финале тешко дека ќе победи,ќе нема кој да го гласа,сем Јелена и Катарина,а и како што е ситуацијава,Катарина има големи шанси да влезе у финале.

Не се 3 во финале, 4 се
Тони,Андреј,Гоца,Катарина
претпоставувам ќе има максимун уште 1,2 племенски совети па следуваат борби за финале, најслабиот оди во племенскиот совет, победникот во финале, и се така дур не останат тие 4.

Ја има ли на Youtube вчерашната епизода,не ја догледав вчера ме изнервира Томче педерот, само гомна јадеше,мамето да му го ебам.

слушнафте ли на почетокот кога рече Томче да го слушнете мојот прекрасен глас :pos2::pos::lud:

Фала богу ја најдов. Неможев да ја глеам вчера од овој глупавиот Томче. Мислев ќе ја има на јутјуб денес али не ја стаил миксбокс. Ја најдов на друга страна. Повелете.

http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/8772/Povratak+u+civilizaciju.html

Најдоле е најновата епизода.

--- надополнето ---

Продукцијава се обидува да направи лоша слика за Тони или мене така ми се чини ? Многу бил мирен, многу бил тивок, таквите не требале да победат, зборел Македонски, а знаел српски... Па што сака тоа ќе праи чоекот. Излеа гледаат дека народов го сака па се обидуваат да направат лоша слика за него. Сепак не бива Македонец да победи во српско шоу. Комплекси -.-

--- надополнето ---

Продукцијава се обидува да направи лоша слика за Тони или мене така ми се чини ? Многу бил мирен, многу бил тивок, таквите не требале да победат, зборел Македонски, а знаел српски... Па што сака тоа ќе праи чоекот. Излеа гледаат дека народов го сака па се обидуваат да направат лоша слика за него. Сепак не бива Македонец да победи во српско шоу. Комплекси -.-

Им фуфка Тони да не го добие гласот од публиката на крај.... Мене ме изнервира водителов потенцираше неколку пати дека Тони знаел српски а зборел на македонски.

Колку ќе ми биде мило да победи Тони. Нека пукнат србиве!

Колку ќе ми биде мило да победи Тони. Нека пукнат србиве!

Нема шанси шоу што се одржува во Србија да победи македонец, црногорец, словенец и др. 100% победува србин!

дајте видео од од повратак у цивлизација?

sega go gledav Toni vo emisijata"koj te shisha"i rece deka ne moze da otkriva mnogu ama ke sme videle deka na najubav nacin ja prestavil Mk...po souto najmnogu se druzel so marko Milos Katerina Jelena Biljana i Goca i deka sega vidol oti edin nikola i andrej mn plackovci bile pred nego brate brate a na intervjuta samo za nego zborele.....

sega go gledav Toni vo emisijata"koj te shisha"i rece deka ne moze da otkriva mnogu ama ke sme videle deka na najubav nacin ja prestavil Mk...po souto najmnogu se druzel so marko Milos Katerina Jelena Biljana i Goca i deka sega vidol oti edin nikola i andrej mn plackovci bile pred nego brate brate a na intervjuta samo za nego zborele.....

Има шанси тоа на нет да се види или тенка работа?
А на која телевизија тоа гледаше? Коа има реприза?

Има шанси тоа на нет да се види или тенка работа?
А на која телевизија тоа гледаше? Коа има реприза?

На сител имаше. Му беа поставувани вообичаените прашања колку килограми си ослабел...со кого најмногу си во контакт после шоуто и така... :)

Им фуфка Тони да не го добие гласот од публиката на крај.... Мене ме изнервира водителов потенцираше неколку пати дека Тони знаел српски а зборел на македонски.

Чудно им е, пошто сите наши досегашни преставници на било што збореле на српски и чудно им е сега зашто типов збори на македонски јазик... што е глупост невидена, апсолутно го поддржувам Тони, како сака ќе збори, негов избор дали на македонски или српски, на крај краева иако навистина не гледам, од некои клипчиња што успеав да ги фатам а и од тоа што ве читам на темава, не гледам дека има некој проблем со неговото зборење на македонски, очигледно се разбира со нив. На кој јазик не треба ич да им е гајле. Посебно на водителот, не е негова работа. Пропаганда се праи како што успеав да сфатам од коментарите, а тоа не е во ред. Публиката треба да одлучи за тоа...

Во секој случај навистина никој не очекуваше ваква популарност на Тони и во Србија. Гледам и на јутуб на негови песни претежно позитивни коментари има и никој не искоментирал за тоа што он збори на македонски...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom