Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
sega go gledav Toni vo emisijata"koj te shisha"i rece deka ne moze da otkriva mnogu ama ke sme videle deka na najubav nacin ja prestavil Mk...po souto najmnogu se druzel so marko Milos Katerina Jelena Biljana i Goca i deka sega vidol oti edin nikola i andrej mn plackovci bile pred nego brate brate a na intervjuta samo za nego zborele.....
Мене Билјана ми станува супер, баш кога Никола беше гостин кај дебилон Иван, искоментира дека Тони е малце повлечен и мрзлив, а Билјана рече дека Тони е супер дечко... Верувам дека би гласала за него.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Да не беше Бојана, Никола одамна ке леташе,па и тоа дека зборел за Тони дека е мрзелив(ок,можда да е точно)ама и јас немам видено Никола да работи нешто.Можда грешам,не знам и онака кога го прикажуваат него менувам каналот.многу ми стана одвратен тој пејач.

:tv:
Кога сме веке кај емисијава кај Жаре Берберот,ја пееше оваа песна:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Андреј го збриша на Марко како што глеам,ќе биде неизвесно помеѓу него и Тони,во оваа игра нема смисла некој нив да ги победи.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мала трач информација за Бојана, бивша девојка му е на кошаркарот на ЛА ЛЕЈКЕРС По Гасол..:icon_lol:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Андреј ќе тепа и ќе ја земе Александра со него.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
јас си гледав на обн не знам што се мучите со нашиве програми, гледах професионализам не сељачизм.

п.с. што м направија на никола како мајмун го натераа да трчи :pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
^ Стварно.. :):) Не ми се верува.. :)

Иначе, денешнава епизода Никола беше циркус :pos:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Леле каква награда добија овие човече!
Аууууу :nesvest:

А и од одма знаев дека Андреј ќе ја земе Александра. Не насмеа коа рече „Ќе го отпуштам тој што ми донесе ориз“ хаха

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Се соживе идентитетов со улогата на мајмун :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop