Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Конечно Никола да испадне,сега со кого ли ке се шлапка Бојанчето :(
Toни бе зверка,ич не го боли половиот орган дали гласале за него или не.
Тоа ценам.
Јас едвај чекав да ја прашаа Кача за Тонкацот ама што ги премислило којзнае.
Колку ми беа јаки со "сенките"на очите...
Андреј <3 (водителот)вели ко Пирати од Карибите сте а овој нашиов веднаш се избаци,не не Пирати од Филипините :pos:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Конечно Никола да испадне,сега со кого ли ке се шлапка Бојанчето :(
Toни бе зверка,ич не го боли половиот орган дали гласале за него или не.
Тоа ценам.
Јас едвај чекав да ја прашаа Кача за Тонкацот ама што ги премислило којзнае.
Колку ми беа јаки со "сенките"на очите...
Андреј <3 (водителот)вели ко Пирати од Карибите сте а овој нашиов веднаш се избаци,не не Пирати од Филипините :pos:
Не го боли зашто знае дека не е загрозен.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе шо сте чудни шо не го болело Тони дали гласале за него.
И јас да знам дека имам 6 гласа на моја страна, а 4 на нивна ич нема да се замрам колку сакаат нека гласаат за мене, знам од кого дошле тие гласови.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Не ја сфаќам тактиката на Тони. Ако воопшто има тактика. Се прави навистина слеп или стварно не гледа дека постои тоа женско лоби?

P

PewDiePie

Гостин
Па за Тони и не постои женско лоби,мислите дека Јелена и Катерина некогаш би гласале против него ? Пхах

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Па за Тони и не постои женско лоби,мислите дека Јелена и Катерина некогаш би гласале против него ? Пхах
Можда сеа така зборат. А коа ќе останат сами? Што попрво они ли да излезат и да му отстапат место на Тони и наместо они, Тони да лапне 50.000 евра а?

А и онака водителот Андреј не го праша Дали за тебе постои женско лоби? Го праша Дали воопшто постои тоа женско лови.
Не знам... не го сфаќам Тони околу ова прашање.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Можда сеа така зборат. А коа ќе останат сами? Што попрво они ли да излезат и да му отстапат место на Тони и наместо они, Тони да лапне 50.000 евра а?

А и онака водителот Андреј не го праша Дали за тебе постои женско лоби? Го праша Дали воопшто постои тоа женско лови.
Не знам... не го сфаќам Тони околу ова прашање.
Никој не го сфаќа ни тој самиот не се сфаќа. Андрија му поставува прашање овој му одговара со ...Топ,Респекат...така. :) Или ич не разбира српски или е смотан ептен.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Никој не го сфаќа ни тој самиот не се сфаќа. Андрија му поставува прашање овој му одговара со ...Топ,Респекат...така. :) Или ич не разбира српски или е смотан ептен.
Aбе не се замара,што ви е на вас :tv:
Tаман си е типот.:*

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Aбе не се замара,што ви е на вас :tv:
Tаман си е типот.:*
Се е во ред што не се замара ама не е на одмет да каже нешто паметно кога ќе го прашаат :)

Или од премногу басс басс ушното тупанче не му функционира па не ги разбира прашањата.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Се е во ред што не се замара ама не е на одмет да каже нешто паметно кога ќе го прашаат :)

Или од премногу басс басс ушното тупанче не му функционира па не ги разбира прашањата.
Незнам што може да произлезе од него паметно.

Z

Zoza

Гостин
mene mi stoi deka Toni si ide vaka:dodeka imam sila da se boram za licen i da go dobivam ne sum zagrozen a znae deka katerina marko jelena za sega ne bi glasale za nego....a i zosto da se zamara za 2 glasa koga Nikola si dobi 6 aaahahaha

I mene ne mi e jasno zosto vaka odgovarase vcera ama pa mi pravi taka golem merak koga samo Mk zbori :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom