Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
so nate viski na eks piefme ...neznaefme so prafefme..jas izigraffa striptizer na vratat kaj mene vo soba i se ligafef od shto nemozef da ja osekjam ustata a nate neso se zanesuavase i i se serese ne ja pushtaf ;) neznam zs ama ne ja pushtaf:) i poslem neznam so se desavalo ama ko stanafme sabajleto cela soba truese poradi toa sto jas ne levata strana sum povrakjala nate na desnata i ko stanafme mi cukase srceto ko nenormalno a nate povrakjase uste povise i i se vrtese deka piese apcinja pred toa i sekoj 2min ja prasufaf dali e okej i skurci i mi se izdra ama sepak ja sakaf vo toj moment:) i taka i cel den posle cistefme :(wi wi

lom naprajfme taa vecer hahaha
:)))))))))
ovaa budalava mi vikashe 'nate se ligavam se ligavaaaaaaaaaaaaam' i stvarno e ligaveshe ko bebishte hauahuahahaaaaaaa
:))))))))))))
zakoon
viski rulz :)

Имам весело пијанство...
Кога ќе се очукам, почнувам многу да зборам, ама во зборењето барем сум искрен, и кажувам се што ми дојде на памет... а и многу глупости праам кога сум пијан... а некој да ми стапне на „жуљ“ у тоа време, ќе средиме работа, не се секирајте не тепам... :lol: :lol:
Буквално сум весел и лупам глупости и многу зборам... :lol:
А после кога ќе помине дејството на алкохол... смирен сум и мамурен и со клешти зборови да ми вадиш.... :lol:

Па секоја вечер сум пијан :lol: , и сум весел, опуштен, навлегувам во филозофски муабети :lol: , и им се пуштам на секоја девојка која ќе ја видам (жалното во ова е што не пребирам, па утредента кога ќе ми текне шо сум напраел...) :lol:

tesko prasanje.....tesko pamtam sto praam koga sum raketa.....koj ke se javi dobrovolno sledniot pat da snimame dokumentarec........ :roll:

Nikki напиша:
so nate viski na eks piefme ...neznaefme so prafefme..jas izigraffa striptizer na vratat kaj mene vo soba i se ligafef od shto nemozef da ja osekjam ustata a nate neso se zanesuavase i i se serese ne ja pushtaf ;) neznam zs ama ne ja pushtaf:) i poslem neznam so se desavalo ama ko stanafme sabajleto cela soba truese poradi toa sto jas ne levata strana sum povrakjala nate na desnata i ko stanafme mi cukase srceto ko nenormalno a nate povrakjase uste povise i i se vrtese deka piese apcinja pred toa i sekoj 2min ja prasufaf dali e okej i skurci i mi se izdra ama sepak ja sakaf vo toj moment:) i taka i cel den posle cistefme :(wi wi
Ники, ова е најгадниот пост што го имам прочитано на форумов. Дури погаден и од веста за 3-те заклани срни. :x

Acid напиша:
Nikki напиша:
Ники, ова е најгадниот пост што го имам прочитано на форумов. Дури погаден и од веста за 3-те заклани срни. :x
Есид, девојките биле само искрени. Немој да бидеш престрог кон нив, плз.

Моето последно големо пијанство беше во војска, бев излезен у град со другарот магационер, и имаше гуштери се шетаа и тој ги праша дали тие би сакале нови мајци, тие бидејки сакаа донесоа неколку шишиња Крали Марко, следно на што се сеќавам беше повраќаница до креветот, среќа лето беше и отворени прозори и брзо ја средив спалната.

Мене најголемите пијанства не ми се поврзани со повраќање. Обично кога сум повраќал (ретко) или сум бил прејаден пред тоа или сум измешал алкохол

Последен пат се препив на 8ми Август, ги броев до кај 6-7 пива после веќе не броев. Кој знае што литри препив. До душа тоа траеше цел ден.. ама супер ми беше. И стално ми е така.. до кај 4-5 пива линијата на пијанство ми оди нагоре.. после тоа сеедно ми е колку ќе испијам.

Инаку убаво пијанство имам. Само на смеење и пеење ме тера. Затоа и многу пијам. Не дека сакам :D :D

Поштуем смирнов-цеден лимон без мезе, узо со таратур, пиво со чипс и домашна ракија со сиренце и патлижан салата. Од овие пијачки никогаш не сум повраќал..
Сум повраќал од џин-тоник и вино

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom