Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sum bil pijan a da vi kazem nejkem ni da bidem. Ovja mojve drugari koj sum gi gledal sum se cudel.Ne znaes so zboris ni kako se odnesues.

Zero Cool напиша:
Ne sum bil pijan a da vi kazem nejkem ni da bidem. Ovja mojve drugari koj sum gi gledal sum se cudel.Ne znaes so zboris ni kako se odnesues.

Многу ти пијат другарите очигледно ... не дека ќе те убедувам да пиеш, него не делува така на сите алкохолот ... барем не ако се пие со граница :pos:

divine напиша:
... не дека ќе те убедувам да пиеш, него не делува така на сите алкохолот ... барем не ако се пие со граница :pos:
Не беше за мене наменет постот, ама пак ме с`скаш :pos: Колку нежно онака го кажа, просто да му се сопие на човек (а решил да не пие веќе) :D

Форчн, јас само сум искрена, а тебе ако ти е тоа нежно ... ајде да пиемеее :pos: :pos: :wink:

Zero Cool напиша:

Zero Cool и јас така викав пред неколку години: „не јас нема да пијам, не сакам да пијам, кој знае какво ќе ми биде, нејкам ни да знам“, ама кога се пропив и видов филингот е супер (не тоа што ќе ти се врти, туку тоа што си жив и тресеш глупости) и едвај чекам прилика на некоја журка да се напраам ЅИД. :pos:

Вчера беше!

Бев Битола да полагам испити, и се извидов со сите мои другарчиња и колеги и колешки таму, и вчера вечерта се собравме кај едно другарче кој живее во куќа под кирија со уште 3-јца цимери и праевме „бунар“ (леген со вино, сок, кисела вода - сте пиеле? :poos: ). И маме им га набијем овие си земаа мали шољи за кафе пиење и во нив си пиеа, а мене ми дадоа една шоља голема (џоа кригла беше) и си пиеме и после 10-тата моја испиена шоља веќе се ЅИДОСАВ. А тоа едното другарче секогаш кога наздравува сака силно да се чука со чашите (во нашиов случај шољи) и зема се чука со мене и ја кога му ја акнав шољата неговата шоља се искрши :poos: (мојата шоља беше најцврста, ем дебела ем голема, а нивните шољи џоа за кафе филџани) :poos:
Имам некои бледи слики што сум праел, ама после дво часовното спиење се отрезнив до некаде и кога ми кажаа другариве што све сум праел У ПМ. Сум тресел глупости сум седел на каучот и сум паѓал на земја и да ме влечат да ме дигаат пак на кауч. Сум отишол надвор во дворот и сум седнал на циментот да пушам цигара и сум повратил и како што сум повратил сум се свртил на другата страна и сум си заспал на циментот и тоа едното другарче излезе во дворот да види на патот некоја кола да не има (зашто му се причуло кола се паркирала) и кога ме видел спијам на цимент ме дигнал и ме влечел до кревет и ме остаил да спијам, па со вода ме прскале за да се отрезнам У ПМ.

И после 2 часа спиење се отрезнив до некаде и испушив цигара и си тргнав пешадија кон дома, и баш си наместив саатот да ме буди во 10 саат (а во 12 саат испит имав) и саатот си ѕвонел си ѕвонел ја сум спиел и некаде во 1 саат попладне се разбудив кога гледам саатот колку е У ПМ и испит и све, не бев на испит јебига се успав.

НЕМА ВИШЕ ЛАБАВО! :poos: :poos: :poos:

ако почнам да пишувам за моите пијани искуства ќе бидам баниран од форумов заради флодирање :pos:

последното шо ми се деси.... после забава тргнувам да си одам со една цурица и покрај колата на десет метри од мене стои полиција и сопира се шо се движи. Ја не многу пијан али здраво нашаран. Не смејам да возам пред нив пошто ќе ме удри јако по џеб. Не смеев ни да ја оставам колата пошто тамо дека беше паркирана од 6 сабајле стануваше забранета зона. Девојчето си отиде сама а ја чекав како дебилче да си отидат полицајците. После 40 минути еден тип им кидна па кренаа да го гонат и мојта агонија заврши

divine напиша:
Форчн, јас само сум искрена, а тебе ако ти е тоа нежно ... ајде да пиемеее :pos: :pos: :wink:
Како тоа да не го видам постов? :twisted:
Знаеш од кога не сум пиела? А да не прашувам дали знаеш кога последен пат сум била пијана!
Се мислам за кога да искомбинираме една пијанка, имам заборавено каква сум на пијанство :pos:

Пијани искуства, ногу са, не ми се пишува едно романче сеа :pos:

:pos: :pos: Ima nekolku ama ova mislam od pojakite e , otvore Geteborg novo mestence La Casa jas bef 16 god i nekako so sestrami se smunvaf tamu , taja si se zurkase a mene me ostaj jas se najdof na sank i pief podmornica Jägermesiter i pivo , koj vrag me natera ne znam . Dojde vreme za beganje jas vraj napiena i na toj na vrata mu opcuf majka so nikogas ne sum pcuela i baksuz tamu sedese Suzata od Bitola ,poznat deka izbega od Bt vo ladnjak deka milicaec frlivo Dragoro , deckovo samo krena i me ostaj na ulica na Aveny bez jakna :) Drugio den odime so tatkomi vo YU kozulato ete go nego tamu , se pozdravuvaat si muabetat me vide mene i mu veli na tato : E mirce ova cela na tebe isterana a tatkomi onaka gordo se cukase po gradi :)Den denes mi e stram ko mi tekni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom