Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
RaGeAnGeL напиша:
jas se sekavam na edno pijanstvo od FortunE :lol: i na edno od Eko :lol: i na edno od Storm :lol:
Kjuti aman :D :D Samo da znaesh deka ne se izmenalo nishto od togash vo vrska so moeto odnesuvanje za vreme na pijanstvo :D :D :D :D Istoto si go baram :D Ama najdov :oops:

Angela напиша:
EDNO EDINSTVENO :P ne pijam alkohol no sekogash e prv pat neli :D zhimi majka, izleguvam ednash onaka :P doterana, namirisana, arogantna :D ova arogantna do prvite dva coctela, posle tretiot raspad na sistemot :P na chetvrtiot ikav :) imashe zhiva muzika :) i nonstop poraki vo stilot... za najveselata devojka :P a jas si mislam, mi e gajle neka pukne gjavolot... da znaete shto lisica sum ke vi pregori cela muzichka oprema :D

И следниот викенд те покажуваа сите со прст? :P :P :P :P - шала :wink:

Епа немаш гајле тогаш. Не си била ептен пијана. Кога наредниот викенд сите ќе те гледаат и покажуваат со прст, тогаш значи дека си била интересна :P :wink:

RaGeAnGeL напиша:
jas se sekavam na edno pijanstvo od FortunE :lol: i na edno od Eko :lol: i na edno od Storm :lol:

Te zalam ... so mene ke pies letovo, da vidis deka najubavo ke ti e :lol: :lol: :wink: Umre dzupkata so me falese :( :lol: :P

Вчера n00b имаше едно пијану искуство на Водно!
(извини даре, ама "издаица" сум - ме знаеш) :lol:

Koa sum pijana obichno premnogu se smeam, mislam deka sum najnasmeanata lichnost ko ke sum pijana :D ... za nishto ne mi e gajle, se mi e ravno :D ..barem tolku se sekavam jas, eko mislam deka me imat videno pijana ako gresham toj ke vi kazit :) ... rage so divine mojsh da pijash i ta ko mene e nasmeana celo vreme .. a za fortune zal mi e ama nesmeam da zboruvam :D

Devilish Angel напиша:
.. a za fortune zal mi e ama nesmeam da zboruvam :D

:lol:
И немој :D

Слушна дека има намера да одбегнува да пие? :shock: :lol: :lol:

Ninja напиша:
Devilish Angel напиша:

Se zakolnal volkot ... taka bese? :lol: :lol: :lol: FortunE, koga ke pieme???

divine напиша:
Ninja напиша:
Devilish Angel напиша:

Se zakolnal volkot ... taka bese? :lol: :lol: :lol: FortunE, koga ke pieme???
Abre me napravivte hronik :D Si pijam od kejf i super mi e... Sega znam deka nekoj drug ke "popie", ama zatoa ne se pijancham sekoj den :D Ete vchera si ispiv dve astelchinja i ne se opiv :D
Divine... ke pieme koga sakash, ama znam deka ti mnogu retko piesh :D Mnogu retko si raspolozena za "kamen" da se pravish :D A za kejf, koga sakash ke pieme :D Ti dadov predlog eden pred malce na msn, ama ti go izignorira :D Razmisli, super ke e i samo zeni ke sme... Osven ako saka i nekoj drug da dojde :D

Jas ke ve nosam? Od kaj ma samo zeni ... nemozam ... da bese drugata nedela ... :lol: :wink:

divine напиша:
Jas ke ve nosam? Od kaj ma samo zeni ... nemozam ... da bese drugata nedela ... :lol: :wink:
Ke se kaesh, super muzika ke ima :D Razmisli, prevoz imame :D
Epa da beshe drugata nedela zurkava Sk, ke dojdev i jas zoshto sum slobodna cela nedela ...

FortunE напиша:
divine напиша:
Ke se kaesh, super muzika ke ima :D Razmisli, prevoz imame :D
Epa da beshe drugata nedela zurkava Sk, ke dojdev i jas zoshto sum slobodna cela nedela ...

Najubavo ke bese drugata nedela ... i mene epten poveke mi odgovara ... ama ne sme mnozinstvo :lol: Vatevr ... ubavo d asi pominete :lol: :wink:

Za da se ispijanam dovolni mi se 2 caski i odma doma da si spijam:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom