Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Kjuti amanRaGeAnGeL напиша:jas se sekavam na edno pijanstvo od FortunE :lol: i na edno od Eko :lol: i na edno od Storm :lol:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kjuti amanRaGeAnGeL напиша:jas se sekavam na edno pijanstvo od FortunE :lol: i na edno od Eko :lol: i na edno od Storm :lol:
Angela напиша:EDNO EDINSTVENOne pijam alkohol no sekogash e prv pat neli
zhimi majka, izleguvam ednash onaka
doterana, namirisana, arogantna
ova arogantna do prvite dva coctela, posle tretiot raspad na sistemot
na chetvrtiot ikav
imashe zhiva muzika
i nonstop poraki vo stilot... za najveselata devojka
a jas si mislam, mi e gajle neka pukne gjavolot... da znaete shto lisica sum ke vi pregori cela muzichka oprema
![]()
RaGeAnGeL напиша:jas se sekavam na edno pijanstvo od FortunE :lol: i na edno od Eko :lol: i na edno od Storm :lol:
Devilish Angel напиша:.. a za fortune zal mi e ama nesmeam da zboruvam![]()
Ninja напиша:Devilish Angel напиша:.. a za fortune zal mi e ama nesmeam da zboruvam![]()
:lol:
И немој![]()
Слушна дека има намера да одбегнува да пие? :shock: :lol: :lol:
Abre me napravivte hronikdivine напиша:Ninja напиша:Devilish Angel напиша:.. a za fortune zal mi e ama nesmeam da zboruvam![]()
:lol:
И немој![]()
Слушна дека има намера да одбегнува да пие? :shock: :lol: :lol:
Se zakolnal volkot ... taka bese? :lol: :lol: :lol: FortunE, koga ke pieme???
Ke se kaesh, super muzika ke imadivine напиша:Jas ke ve nosam? Od kaj ma samo zeni ... nemozam ... da bese drugata nedela ... :lol: :wink:
FortunE напиша:Ke se kaesh, super muzika ke imadivine напиша:Jas ke ve nosam? Od kaj ma samo zeni ... nemozam ... da bese drugata nedela ... :lol: :wink:Razmisli, prevoz imame
Epa da beshe drugata nedela zurkava Sk, ke dojdev i jas zoshto sum slobodna cela nedela ...
LilU напиша:Za da se ispijanam dovolni mi se 2 caski i odma doma da si spijam![]()
Gizo напиша:LilU напиша:Za da se ispijanam dovolni mi se 2 caski i odma doma da si spijam![]()
две чашки од што, вода?![]()