LilU напиша:Gizo напиша:LilU напиша:Za da se ispijanam dovolni mi se 2 caski i odma doma da si spijam![]()
две чашки од што, вода?![]()
da od voda.
Najmnogu od secen pijalak
сечен со сатар?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LilU напиша:Gizo напиша:LilU напиша:Za da se ispijanam dovolni mi se 2 caski i odma doma da si spijam![]()
da od voda.
Lele kakov si.Gizo напиша:LilU напиша:Gizo напиша:LilU напиша:Za da se ispijanam dovolni mi se 2 caski i odma doma da si spijam![]()
da od voda.
сечен со сатар?![]()
I toa kakov.Gizo напиша:буквалиста![]()
![]()
Ники, ова е најгадниот пост што го имам прочитано на форумов. Дури погаден и од веста за 3-те заклани срни. :xNikki напиша:so nate viski na eks piefme ...neznaefme so prafefme..jas izigraffa striptizer na vratat kaj mene vo soba i se ligafef od shto nemozef da ja osekjam ustata a nate neso se zanesuavase i i se serese ne ja pushtafneznam zs ama ne ja pushtaf
i poslem neznam so se desavalo ama ko stanafme sabajleto cela soba truese poradi toa sto jas ne levata strana sum povrakjala nate na desnata i ko stanafme mi cukase srceto ko nenormalno a nate povrakjase uste povise i i se vrtese deka piese apcinja pred toa i sekoj 2min ja prasufaf dali e okej i skurci i mi se izdra ama sepak ja sakaf vo toj moment
i taka i cel den posle cistefme
wi wi
Есид, девојките биле само искрени. Немој да бидеш престрог кон нив, плз.Acid напиша:Ники, ова е најгадниот пост што го имам прочитано на форумов. Дури погаден и од веста за 3-те заклани срни. :xNikki напиша:so nate viski na eks piefme ...neznaefme so prafefme..jas izigraffa striptizer na vratat kaj mene vo soba i se ligafef od shto nemozef da ja osekjam ustata a nate neso se zanesuavase i i se serese ne ja pushtafneznam zs ama ne ja pushtaf
i poslem neznam so se desavalo ama ko stanafme sabajleto cela soba truese poradi toa sto jas ne levata strana sum povrakjala nate na desnata i ko stanafme mi cukase srceto ko nenormalno a nate povrakjase uste povise i i se vrtese deka piese apcinja pred toa i sekoj 2min ja prasufaf dali e okej i skurci i mi se izdra ama sepak ja sakaf vo toj moment
i taka i cel den posle cistefme
wi wi