Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми се има десено слично како ова:FortunE напиша:Ne si slushnala?![]()
![]()
Vo bolnica ne sum zavrshila, no edno leto premnogu se ispijaniv i dojde brza pomosh infuzija da primam... Ispiv mozebi povekje od pola litar chist Smirnoff so ceden limon i ne znam ushte kolku kokteli... Seto toa go ispiv za 1 chas i posle toa ne znam nishto, osven toa deka sednav na stolche pokraj ezero i ke padnev vo voda so stolcheto i sum si plachela
![]()
Koga se osvestiv, vidov deka rakata mi e crvena i si napraviv film deka nekoj me izdrogiral![]()
Za sramota... c c c
HCL напиша:Реакциите на моето семејство:
Мајками-Станувај да доручкуваш
Таткоми-Кај си бе тарзан
Сестрами-ми ја пее песната:пием на екс,од дна до дна, а после пола саат песната Toxic на репеат ми ја стаила.
Ќути што не поврати! : )Офчар напиша:4. кајгана собир.. спој на жички.. имало и потрагично, резилот си остана..
HCL напиша:Сестрами-ми ја пее песната:пием на екс,од дна до дна, а после пола саат песната Toxic на репеат ми ја стаила.
vardarce напиша:А не ти ја пееа песната "мамурни људи".
Е ок де.Ни тоа не слушам(а воедно и сестрами).Од кај да знам.vardarce напиша:Каква српска музика таа ти е од "Леб и сол".
Ништо ништо.Жалам.Не ја знаеме.bibuska напиша:а добро јутро пијаницеееееееееееее?
може таа? или и таа не ја знаеш?