Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Пијани искуства?
Не памтам ни едно,хик :hey2:

Pienje?? Auuuuuu pienje a? :pos: :pos: kaj ima pienje? :pos: :pos: Hmm pienje... Pa ajmo ljudi na zurka ondak da se napraime zidovi a? :pos: :pos:

FortunE напиша:
Ne si slushnala? :D :D :D Vo bolnica ne sum zavrshila, no edno leto premnogu se ispijaniv i dojde brza pomosh infuzija da primam... Ispiv mozebi povekje od pola litar chist Smirnoff so ceden limon i ne znam ushte kolku kokteli... Seto toa go ispiv za 1 chas i posle toa ne znam nishto, osven toa deka sednav na stolche pokraj ezero i ke padnev vo voda so stolcheto i sum si plachela :D
Koga se osvestiv, vidov deka rakata mi e crvena i si napraviv film deka nekoj me izdrogiral :D :D
Za sramota... c c c
И мене ми се има десено слично како ова:
Во месец мај 2005,во градски парк,Скопје.
Бев на роденден на другар,и пиевме вотка(инаку не бев јаден пола ден,и пиев антибиотик,само што забораив дека сум на лекарства).За саат време испив литар вотка(ги рокав цели пластични чаши на екс).И во еден момент имав black out.Се онесвестив,не бев способен ни да зборам,ме мрзеше.Едноставно се предозирав.Низ цел парк другариве ме шетаа по вода ваму таму,и накрај ме дигнаа 6 души и ме носеа до кола за правац токсикологија.Кога ме однеле на токсикологија,вената на вратот ми рипала.Сум имал притисок 100.И педери од болницава недоволна инфузија ми дадоа.Другиот ден имав најголем мамурлак во свет.Реакциите на моето семејство:
Мајками-Станувај да доручкуваш
Таткоми-Кај си бе тарзан
Сестрами-ми ја пее песната:пием на екс,од дна до дна, а после пола саат песната Toxic на репеат ми ја стаила.

HCL напиша:
Реакциите на моето семејство:
Мајками-Станувај да доручкуваш
Таткоми-Кај си бе тарзан
Сестрами-ми ја пее песната:пием на екс,од дна до дна, а после пола саат песната Toxic на репеат ми ја стаила.
:pos: :music3:

jas ne pijam od eden rodenden...........napraviv ogromna glupost za koja togas se kaev, a sega sum sreken....yeeeeee

nikako pienje :ne: ako si sam, no ako si vo drustvo :music3: :music3: togas bogami ajmo svi kod dzoletaaaaaaaaaaaaaaa :) :) :)

1. нова година, втора средно - пуууу.. нишо не се сеќаам..
2. некој ден у парк.. пууу.. смрад.. се начукав со кузнае што, се трезнев со пиво и се отрезнив следниот ден поручек..
3. трета година, ослободен за натпревар.. цела вечер сум се отспал у парк, ме рогале.. џабе.. следниот ден станав у девет сабајле, си искочив да играм баскет (сам) и другариве се изненадија што сум жив.
4. кајгана собир.. спој на жички.. имало и потрагично, резилот си остана..

а и меѓутачки има некои.. али никад болница. само еднаш, коа ми изрекоа забрана за пиење во траење од 6 месеци поради ебани ензими и сл. и џигер и регулација на таквите у крвта..

HCL напиша:

А не ти ја пееа песната "мамурни људи" :icon_lol:.

vardarce напиша:
А не ти ја пееа песната "мамурни људи" :icon_lol:.
:pos: НЕ,не ми ја пееше.За жал не е многу навлезена во српска музика сестрами(а ниту пак јас).

а добро јутро пијаницеееееееееееее?
може таа? или и таа не ја знаеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom