Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FortunE напиша:Izbegnuvam da pijam, zatoa shto navistina nekoi lugje se zalat od mene, mnogu "maltretiram"
fsreplay напиша:Jas koga sum pijan obicno sum miren i si zaspivam ama lani letoska na eden rodenden se nacukav zaedno so edna devojka i si igravme striptiz, se soblakavme pravevme lom. Utredenta jas na nisto ne se sekavav i koa gi vidov slikite i koa mi kazaa sto sum pravel nemozev da veruvam. Sreka sto skoro site si bea otideni pa malku luge znaat za toa. Bruki! :wink:
divine напиша:fsreplay напиша:Jas koga sum pijan obicno sum miren i si zaspivam ama lani letoska na eden rodenden se nacukav zaedno so edna devojka i si igravme striptiz, se soblakavme pravevme lom. Utredenta jas na nisto ne se sekavav i koa gi vidov slikite i koa mi kazaa sto sum pravel nemozev da veruvam. Sreka sto skoro site si bea otideni pa malku luge znaat za toa. Bruki! :wink:
Eh zasto bruki? Ako nemas takvi desavanki niz zivotov na sto ke si se smees slatko a? :lol: :wink:
divine напиша:fsreplay напиша:Jas koga sum pijan obicno sum miren i si zaspivam ama lani letoska na eden rodenden se nacukav zaedno so edna devojka i si igravme striptiz, se soblakavme pravevme lom. Utredenta jas na nisto ne se sekavav i koa gi vidov slikite i koa mi kazaa sto sum pravel nemozev da veruvam. Sreka sto skoro site si bea otideni pa malku luge znaat za toa. Bruki! :wink:
Eh zasto bruki? Ako nemas takvi desavanki niz zivotov na sto ke si se smees slatko a? :lol: :wink:
Sega ispadna deka sekoj den se pijanamМ? Избегнуваш да пиеш?
Од кога? Не верувам, но да не имаш намера да избегнуваш да пиеш?
Znaev deka toa ke go napishesh, nikogash ne si priznala deka si "stap"Инаку, јас ретко сум "стап" (FortunE, не се буни ) ... ама ако ми се случи постојано се смешкам
Mad Maxx напиша:Jack London vo John Barleycorn (Kralot alkohol na naski),spored mene ima dadeno najdobar opis na dejstvoto na alkoholot i negovite isparuvanja))
Prv pat u zivot probav alkohol za polumatura t.e dva dena posle na eden rodenden.Pred toa zagrozen sportist,si vikam ja aj da probam i od ova cudo...Pocnav so pivo ali ne mi idese pa zemav flasa Balantajn i ja slistav cela!Igrav edno vreme,pa praev muabet na angliski,go isturiv kafeto so koe sakaa da me treznat,im se ispovrakjav na sred tepih u dnevna i se razbudiv u gratska opsta bolnica :hey1:
Lezam ja na tvrdo nesto,ladno mi e,uste oci ne otvaram,slusam nekoj prai muabet...me primetile deka sum se razbudil izgleda i tatko mi mi vika-aj stanuvaj da brkame zenski))
Doktorot do nego vika-abe i da stane nema sansi nisto da pravi,glej go,uste e u koma))
A ja fraer,onaka so zatvoreni oci,im vikam-Donesi ja onaa sestrata plava da vidis dali nemozam nisto!
Ispadna deka stvarno imase plava sestra i bese dosta dobra))