Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ко ќе се испијанам (се имат десено неколку пати до сега) не знам шо прам.. не можам да одам.. ми се вртит.. ми се лошит глата ме болит..
ама само се смеам.. пејам и на сите им викам ве сакам :D

Vashite "pijani" iskustva:)

FortunE напиша:
Izbegnuvam da pijam, zatoa shto navistina nekoi lugje se zalat od mene, mnogu "maltretiram"

М? Избегнуваш да пиеш? :lol: :lol: :lol:
Од кога? :lol: :lol: :lol: Не верувам, но да не имаш намера да избегнуваш да пиеш? :shock:

Инаку, јас ретко сум "стап" (FortunE, не се буни :D ) ... ама ако ми се случи постојано се смешкам :D

сајбер напаѓа :lol:
кучки мои ахахаха :ilu: :D

Jas koga sum pijan obicno sum miren i si zaspivam ama lani letoska na eden rodenden se nacukav zaedno so edna devojka i si igravme striptiz, se soblakavme pravevme lom. Utredenta jas na nisto ne se sekavav i koa gi vidov slikite i koa mi kazaa sto sum pravel nemozev da veruvam. Sreka sto skoro site si bea otideni pa malku luge znaat za toa. Bruki! :wink:

fsreplay напиша:
Jas koga sum pijan obicno sum miren i si zaspivam ama lani letoska na eden rodenden se nacukav zaedno so edna devojka i si igravme striptiz, se soblakavme pravevme lom. Utredenta jas na nisto ne se sekavav i koa gi vidov slikite i koa mi kazaa sto sum pravel nemozev da veruvam. Sreka sto skoro site si bea otideni pa malku luge znaat za toa. Bruki! :wink:

Eh zasto bruki? Ako nemas takvi desavanki niz zivotov na sto ke si se smees slatko a? :lol: :wink:

divine напиша:
fsreplay напиша:

Eh zasto bruki? Ako nemas takvi desavanki niz zivotov na sto ke si se smees slatko a? :lol: :wink:

ама на него не му било смешно туку жално :)

divine напиша:
fsreplay напиша:

Jas koga ke pomislam na tie momenti mi e sram zatoa sto ne sum takov. Posle sum se ispovrakal vo toa edno polno so kiflici i sum si ja fuknal glavata vo edni vrati. Inace ne pijam cesto i malku mi treba da pocne se da mi se vrti. :lol:

Vashite "pijani" iskustva:)

М? Избегнуваш да пиеш?
Од кога? Не верувам, но да не имаш намера да избегнуваш да пиеш?
Sega ispadna deka sekoj den se pijanam :D Dobro, mi se sluchuva da mi se zatera nekolku denovi so red da pijam po edno amstelche okolu 23:00 so lichnost so koja ni odi epten muabetot, ama mnogu retko mi se sluchuva da sum "kamen" :D
Ne mozam da se pijancham so sekogo, mnogu mi vlijae atmosferata i drushtvoto :D Ama ne izleguvam nikogash so namera da se ispijanam, sekogash spontano si doagjalo do toa :D
Инаку, јас ретко сум "стап" (FortunE, не се буни ) ... ама ако ми се случи постојано се смешкам
Znaev deka toa ke go napishesh, nikogash ne si priznala deka si "stap" :D :D

Jack London vo John Barleycorn (Kralot alkohol na naski),spored mene ima dadeno najdobar opis na dejstvoto na alkoholot i negovite isparuvanja :)))
Prv pat u zivot probav alkohol za polumatura t.e dva dena posle na eden rodenden.Pred toa zagrozen sportist,si vikam ja aj da probam i od ova cudo...Pocnav so pivo ali ne mi idese pa zemav flasa Balantajn i ja slistav cela!Igrav edno vreme,pa praev muabet na angliski,go isturiv kafeto so koe sakaa da me treznat,im se ispovrakjav na sred tepih u dnevna i se razbudiv u gratska opsta bolnica :hey1:
Lezam ja na tvrdo nesto,ladno mi e,uste oci ne otvaram,slusam nekoj prai muabet...me primetile deka sum se razbudil izgleda i tatko mi mi vika-aj stanuvaj da brkame zenski:)))
Doktorot do nego vika-abe i da stane nema sansi nisto da pravi,glej go,uste e u koma:)))
A ja fraer,onaka so zatvoreni oci,im vikam-Donesi ja onaa sestrata plava da vidis dali nemozam nisto!
Ispadna deka stvarno imase plava sestra i bese dosta dobra:)))

Aj na muabetov deka se setiv da prasam, dali nekoja od prisutnite devojki zavrsila vo bolnica :?: Bas me interesira deka ne sum slusnala dosega nekoja tolku da se ispijancila :lol: :wink: I ne mi se sramete kazete si, jas eve ne sum zavrsila :wink:

Mene site curi me nauchija deka koga sum pijan nema shansi da gi odbijam, pa taka edvaj chekaat da se ispijancham :D Ama i jas si go baram ponekogash - koga ke se ispijancham i ako malce osetam deka mi e dosadno gi vrtam broevite na ex-curite od mobilkata i otvaram stari rani 8)

Ama kako i da e, ne sum se ispijanchil tolku za da dozvolam na nekoj da mu rasipam vecer - da me raspraa mene!

Mad Maxx напиша:
Jack London vo John Barleycorn (Kralot alkohol na naski),spored mene ima dadeno najdobar opis na dejstvoto na alkoholot i negovite isparuvanja :)))
Prv pat u zivot probav alkohol za polumatura t.e dva dena posle na eden rodenden.Pred toa zagrozen sportist,si vikam ja aj da probam i od ova cudo...Pocnav so pivo ali ne mi idese pa zemav flasa Balantajn i ja slistav cela!Igrav edno vreme,pa praev muabet na angliski,go isturiv kafeto so koe sakaa da me treznat,im se ispovrakjav na sred tepih u dnevna i se razbudiv u gratska opsta bolnica :hey1:
Lezam ja na tvrdo nesto,ladno mi e,uste oci ne otvaram,slusam nekoj prai muabet...me primetile deka sum se razbudil izgleda i tatko mi mi vika-aj stanuvaj da brkame zenski:)))
Doktorot do nego vika-abe i da stane nema sansi nisto da pravi,glej go,uste e u koma:)))
A ja fraer,onaka so zatvoreni oci,im vikam-Donesi ja onaa sestrata plava da vidis dali nemozam nisto!
Ispadna deka stvarno imase plava sestra i bese dosta dobra:)))

:D :D и, ти ја донесоа сестрата :D

Abe ja cekav zauska od tatkomi i komentar u stilu-i ti znaes da pies mocko eden:))))
Taka da muabetot bese g'z preku glava nadvor od bolnica i doma:))
Utredenta ja demek bolen a drugarki dve mi dojdoa na gosti so sokce od morkovce:))))(seriozno:))))

I aj sega kazi, kako da nemas zelba pak da pies :lol: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom