UEFA Europa League

Член од
7 август 2011
Мислења
1.071
Поени од реакции
2.223
Лукаку и Левандовски во иста реченица, некој се дрзна да ги спои на форумов.

Лудница.
Не беше ти што ги стави Меси и Левандовски во иста реченица?

И всушност да те цитирам "Левандовски го има измислено фудбалот сезонава за миџетот".

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Сакам да ми земе во добро однесување фактот дека ниту една заебанција на сметка на Интер не напишав вечерва. Се чуствувам како Чендлер кога Рос си купи кожни пантолони а овој имаше ветено дека нема да биде саркастичен.
што ќе се зафркаваш бе, мене жал ми паѓа, 10 години немаат освоено ниедна титула, за тој период да не ти набројувам што ми се дешаваше у животов..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

И всушност да те цитирам "Левандовски го има измислено фудбалот сезонава за миџетот".
Па добро, збори за сезонава, не збори генерално земено.

Сезонава на Меси можеби е најслаба во последниве 10 години.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
што ќе се зафркаваш бе, мене жал ми паѓа, 10 години немаат освоено ниедна титула, за тој период да не ти набројувам што ми се дешаваше у животов..
Ај напиши и да ја затворат темава за сезонава :lolzz:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.909
Еве јас

Заврши средно, заврши факултет 3+2 години, пред 6 години магистрира, пред 5 години правосуден, па се ожени, па дете ти се роди, па сега второ дете ти е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ти тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...

А еве од кај знам :D

па што не им се смееш и ти бе дека 3300+ денови немаат ниедна титула освоено? Поточно 10 години? За тие години завршив средно, завршив факултет 3+2 години, пред 6 години магистрирав, пред 5 години правосуден, па се оженив, па дете ми се роди, па сега второ дете е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ми тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Еве јас

Заврши средно, заврши факултет 3+2 години, пред 6 години магистрира, пред 5 години правосуден, па се ожени, па дете ти се роди, па сега второ дете ти е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ти тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...

А еве од кај знам :D
И јас фатив да куцам ама ова со правосудниот го пропуштив, ме шиеш, 6/7 ивенти имам :/

Член од
7 август 2011
Мислења
1.071
Поени од реакции
2.223
Па добро, збори за сезонава, не збори генерално земено.

Сезонава на Меси можеби е најслаба во последниве 10 години.
Па и за Лукаку збореа сезонава, незнам што толку се навреди што му го споредија Левандовски со Лукаку.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539

И што сум напишал грешка?

Бог и батина е Левандовски за Меси сезонава. Вонземјанец.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.094
Каква тажна екипа, екипа без срам и без грам достоинство, греота.

Него прво да му посакам се најлошо на она холандсконо ЛГБТ залижано педерско копиле од судија, жена, деца, све да ти ебам. Чист црвен и чист втор пенал не свирна, домашнина да му ебам. Секако ова не го пере лошиот настап на Интер ама сепак не смее да се занемари затоа што натпреварот ќе имаше сосема друг тек.

Прелошо изигра Интер, во 1/2 финале и 1/4 финале беа класи над ова, али што е тука е. Не дека Севиља беше нешто брилијантна, ама си ги искористија шансите за разлика од Интер. Лукаку 1 на 1, ЈЕБИГА, некој ќе рече абе се дешава, све е тоа ок, ама пичка му матер со Барса не кошташе пролаз у елиминациона фаза, денес титула. Мора некако посмирено да делува у вакви ситуации.

За Севиља излишни се зборови, збирштина на циганштаана, одвратна екипа, глумци, копилиња, мртовци, куртони. Разбирам дека секоја екипа би задржавала време при позитивен резултат ама ова денес ги надмина сите граници, паѓање на буквално секој контакт и лежење по три минути, па маме му ебам имаат ли малце срам? Оној па Лопетеги најголем куртон излезе, го спрема Гудељ за у игра, а во исто време збори на друг играч да падне и овој нормално падна и лежеше три саати.

Јебига заслужија луѓето, се истепаа поише од Интер, имаа малце и помош али што е тука е. Честито и на Јувенташите, голем ден за нив денес.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Севиља екипиште...ги победија Рома,Волфс,Јунајтед и Интер сите до еден во регуларниот дел....јас во животот не се сеќавам некој потежок распоред да имал во УЕФА/Лига на Европа....за разлика од нив Интер играше против Гетафе,Леверкузен и Шахтјор....како и да е малце беа подобри фудбалски и ја заслужија победата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Севиља на целиов плеј-оф го потврди она неславно правило кое важеше за нивните противници: Кога нема да искористиш шансите, следува казна.
И баш казнуваа за се што промашувал противникот.
Вулверхемптон промаши пенал, па прими гол пред крајот.
Ние им направивме доста сериозни шанси, тие од 2 посериозни можности поентираа.
Вечерва Лукаку промашува зицер, за следна посериозна ситуација да си даде автогол.

Kajgana Shop

На врв Bottom