- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.880
- Поени од реакции
- 10.244
Бреј се пуштиле во погон хиспанциве, smash that like button, smash itИнтер се тие во црно сини дресови ееееј![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бреј се пуштиле во погон хиспанциве, smash that like button, smash itИнтер се тие во црно сини дресови ееееј![]()
Не беше ти што ги стави Меси и Левандовски во иста реченица?Лукаку и Левандовски во иста реченица, некој се дрзна да ги спои на форумов.
Лудница.
што ќе се зафркаваш бе, мене жал ми паѓа, 10 години немаат освоено ниедна титула, за тој период да не ти набројувам што ми се дешаваше у животов..Сакам да ми земе во добро однесување фактот дека ниту една заебанција на сметка на Интер не напишав вечерва. Се чуствувам како Чендлер кога Рос си купи кожни пантолони а овој имаше ветено дека нема да биде саркастичен.
Не беше ти што ги стави Меси и Левандовски во иста реченица?
И всушност да те цитирам "Левандовски го има измислено фудбалот сезонава за миџетот".
Ај напиши и да ја затворат темава за сезонавашто ќе се зафркаваш бе, мене жал ми паѓа, 10 години немаат освоено ниедна титула, за тој период да не ти набројувам што ми се дешаваше у животов..
Еве јасшто ќе се зафркаваш бе, мене жал ми паѓа, 10 години немаат освоено ниедна титула, за тој период да не ти набројувам што ми се дешаваше у животов..
па што не им се смееш и ти бе дека 3300+ денови немаат ниедна титула освоено? Поточно 10 години? За тие години завршив средно, завршив факултет 3+2 години, пред 6 години магистрирав, пред 5 години правосуден, па се оженив, па дете ми се роди, па сега второ дете е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ми тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...
И јас фатив да куцам ама ова со правосудниот го пропуштив, ме шиеш, 6/7 ивенти имам :/Еве јас
Заврши средно, заврши факултет 3+2 години, пред 6 години магистрира, пред 5 години правосуден, па се ожени, па дете ти се роди, па сега второ дете ти е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ти тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...
А еве од кај знам![]()
Па и за Лукаку збореа сезонава, незнам што толку се навреди што му го споредија Левандовски со Лукаку.Па добро, збори за сезонава, не збори генерално земено.
Сезонава на Меси можеби е најслаба во последниве 10 години.
Па и за Лукаку збореа сезонава, незнам што толку се навреди што му го споредија Левандовски со Лукаку.
Не беше ти што ги стави Меси и Левандовски во иста реченица?
И всушност да те цитирам "Левандовски го има измислено фудбалот сезонава за миџетот".
Каква тажна екипа, екипа без срам и без грам достоинство, греота.