Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.181
Поени од реакции
18.268
Секој што гледа Серие А одамна, а ти треба да си еден од нив, до сега треба да знае дека сеирот е неизоставен дел од калчото. Поднесете како мажи. Хуморот бил очаен, мизерија било... cry me a river.
Нема поентата муабетот, едно е сеирот за изгубено финале, а друго е вашето папагалско повторување секој мај/јуни за триплетето.

Првото е океј, второво е мизерија. Не знам како да ти кажам поинаку.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.387
Јас сум малку збунет.
На клупата за резервни имаше растојание меѓу сите играчи, демек да покажат дека се придржуваат до протоколите, нема поздравување помеѓу играчите, само тупаница...и после гледаш ваква слика.

Screenshot_20200619-135741_Chrome.jpg

Мислам ок е, не ги замарајте играчите да не прославуваат заедно, да не се гушкаат кога сите знаеме дека во соблекувална никој не се придржува до растојание.
Доста беше со овие глупи и бесмислени правила кои немаат никаква логика.
Пример, сосема го подржувам тоа што направија Партизан-Ѕвезда.
Секако дека навивачите ќе се собереа во ист број пред стадиум па така не мења дали се внатре или надвор.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Најверојатно ништо од прекинување на сезоната при случај на корона. Позитивниот у карантин, за тимот брзи тестови.
Ќе си заврши „најнормално“.
Превод гугловски.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
Ова е голема дискусија, резултатски можеби биле подобри, али ти викаш појака екипа имале, а тоа не е точно... Јуве сега склопи добро тимче, зема тренер баш таков што требаше, офанзивно што игра, карактериатичен фудбал, допадлив за очи, оној "Наполи на Сари", не е ни од близу овој Јуве на Сари. Јбг, грешка у менаџмент, грешка на Паратичи или Недвед со тренерот што го одбраа, незнам.. али, едно е сигурно, играчкиот кадар им е поквалитетен од тој што им беше со Конте, тоа што со Конте резултатски биле поуспешни, не го менува фактот дека сега имате екипа, со плати на играчи кои се пркосат со топ 5 екипи у свет, со Конте не беше така. Од тој факт тргни дека екипата сега ви е помоќна, имате неколкумина играчи што се екстра платени, гратис Роналдо, така да неможеш да кажеш дека 2012/13 повеќе си се надевал на триплете одколку последните 1-2 годони :)
Муабетот е дека се надевав на почетокот на сезоната на сите трофеи, не дека не, ама како одминуваше сезоната, резултатите и пред се играта ми ја згаснаа секоја надеж за триплета. Сега би рекол дека ќе бидам презадоволен ако освојат и Серија А иако со играта прикажана цела сезона ни тоа не го заслужуваат. Значи сезонава Јуве ја игра најслабо од последните 9 години а поединци тука се смеат што Јуве нема да освои триплета.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Муабетот е дека се надевав на почетокот на сезоната на сите трофеи, не дека не, ама како одминуваше сезоната, резултатите и пред се играта ми ја згаснаа секоја надеж за триплета. Сега би рекол дека ќе бидам презадоволен ако освојат и Серија А иако со играта прикажана цела сезона ни тоа не го заслужуваат. Значи сезонава Јуве ја игра најслабо од последните 9 години а поединци тука се смеат што Јуве нема да освои триплета.
па што не им се смееш и ти бе дека 3300+ денови немаат ниедна титула освоено? Поточно 10 години? За тие години завршив средно, завршив факултет 3+2 години, пред 6 години магистрирав, пред 5 години правосуден, па се оженив, па дете ми се роди, па сега второ дете е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ми тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.135
па што не им се смееш и ти бе дека 3300+ денови немаат ниедна титула освоено? Поточно 10 години? За тие години завршив средно, завршив факултет 3+2 години, пред 6 години магистрирав, пред 5 години правосуден, па се оженив, па дете ми се роди, па сега второ дете е на пат здравје боже ноември, значи децава ќе ми тргнат на факлутет коа ќе видат овие титула ...
Не можеш нив да им се смееш, имаат триплета...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Па мене тоа ми е муабетов, дека со најскапиот состав во последните години испадна дека имате најслаби игри и резултати

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Па мене тоа ми е муабетов, дека со најскапиот состав во последните години испадна дека имате најслаби игри и резултати
Можеби најскап но не и најдобар, според мене средината со Видал, Пирло, Погба и Маркизио, одбраната со Бонучи Киелини и Барзаљи во најдобри години пред Буфон и во нападот Тевез им беше најдобар состав во овие 9 години...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Можеби најскап но не и најдобар, според мене средината со Видал, Пирло, Погба и Маркизио, одбраната со Бонучи Киелини и Барзаљи во најдобри години пред Буфон и во нападот Тевез им беше најдобар состав во овие 9 години...
Можеби, не тврдам нешто за кое не сум сигурен, туку само мислам дека е така, а и ме боли таквото за јувентус :kafence:

Јака слика :)

FB_IMG_1592600213548.jpg

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ovie od SMRT kje davaat li nekoja utakmica ili kje davaat snimki od 1985 godina..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom