Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.027
- Поени од реакции
- 36.812
Moze i da mu odzemat 2 gola posle vakvo glupo prasanje.Дали на Лукаку ќе му го бројат автоголот за да се израмни со Роналдо по голови во прва сезона?
Moze i da mu odzemat 2 gola posle vakvo glupo prasanje.Дали на Лукаку ќе му го бројат автоголот за да се израмни со Роналдо по голови во прва сезона?
Сега е време да навиваш за Баерн во недела и да ги прегорат во Суперкупот.Друго, најважно, се надевам и навивам на циганиве од Севиља да им се деси некоја космичка неправда, несреќа и слични негативни работи. Ваков срамен настап на одредени поединци ги помина сите граници на фер и коректен однос прво како човек, второ како фудбалер. Гнасно глумење, плачење, лажење и лингурење. На чело со Лопетеги копачот, јас за овој мислев дека е коректен и културен лик, тој на измената на Гудељ му покажува на неговиот играч да падне и овој паѓа. Гадна екипа. Циганчиња шпански, најгаден народ.
Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.zaso be , top e dambrosio opsto u zadnje vreme ama aj
СарказамMoze i da mu odzemat 2 gola posle vakvo glupo prasanje.
Да бе, и чинија за ориз ќе му дадат за наградаДали на Лукаку ќе му го бројат автоголот за да се израмни со Роналдо по голови во прва сезона?
ne e ogromna tragedija porazov, poise tragedija e nacinot na koj zagubija, radi lukaku, nestvarno dobra debi sezona ima na kraj po ova ke go pamtat site, do nekade i zasluzeno jer surov e fudbalot.Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.
Јас неам проблеми искрено со играчи ко Дамбо, кои можеби не се топ квалитет ама секогаш даваат 120% на терен и имаат спуштена глава со тронка дамка на и вон терен.
Хендерсон во Ливерпул, секогаш за се' виновен.
П.С. Клоп почна со пораз во ЛЕ (и Лига куп два месеца пред тоа). Колку и да изгледа страшно и разочарувачки во моментов, доколку добие поддршка може да изгради добар и трофеен тим.
Не беше следнаne e ogromna tragedija porazov, poise tragedija e nacinot na koj zagubija, radi lukaku, nestvarno dobra debi sezona ima na kraj po ova ke go pamtat site, do nekade i zasluzeno jer surov e fudbalot.
Klop togas izgubi i finale i ls slednata inace, svesen sum i ja deka bolje ke e narednata ama da vidime prvo konte dali ke ostane , ova sea za sea ne e sigurno.