UEFA Europa League

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Друго, најважно, се надевам и навивам на циганиве од Севиља да им се деси некоја космичка неправда, несреќа и слични негативни работи. Ваков срамен настап на одредени поединци ги помина сите граници на фер и коректен однос прво како човек, второ како фудбалер. Гнасно глумење, плачење, лажење и лингурење. На чело со Лопетеги копачот, јас за овој мислев дека е коректен и културен лик, тој на измената на Гудељ му покажува на неговиот играч да падне и овој паѓа. Гадна екипа. Циганчиња шпански, најгаден народ.
Сега е време да навиваш за Баерн во недела и да ги прегорат во Суперкупот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.593
Поени од реакции
66.331
Патрав беше, патрав и остана. Не му е прв пат да прави вакви глупости.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
zaso be :), top e dambrosio opsto u zadnje vreme ama aj
Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.

Јас неам проблеми искрено со играчи ко Дамбо, кои можеби не се топ квалитет ама секогаш даваат 120% на терен и имаат спуштена глава со тронка дамка на и вон терен.

Хендерсон во Ливерпул, секогаш за се' виновен.

П.С. Клоп почна со пораз во ЛЕ (и Лига куп два месеца пред тоа). Колку и да изгледа страшно и разочарувачки во моментов, доколку добие поддршка може да изгради добар и трофеен тим.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.430
Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.

Јас неам проблеми искрено со играчи ко Дамбо, кои можеби не се топ квалитет ама секогаш даваат 120% на терен и имаат спуштена глава со тронка дамка на и вон терен.

Хендерсон во Ливерпул, секогаш за се' виновен.

П.С. Клоп почна со пораз во ЛЕ (и Лига куп два месеца пред тоа). Колку и да изгледа страшно и разочарувачки во моментов, доколку добие поддршка може да изгради добар и трофеен тим.
ne e ogromna tragedija porazov, poise tragedija e nacinot na koj zagubija, radi lukaku, nestvarno dobra debi sezona ima na kraj po ova ke go pamtat site, do nekade i zasluzeno jer surov e fudbalot.
Klop togas izgubi i finale i ls slednata inace, svesen sum i ja deka bolje ke e narednata ama da vidime prvo konte dali ke ostane :), ova sea za sea ne e sigurno.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ne e ogromna tragedija porazov, poise tragedija e nacinot na koj zagubija, radi lukaku, nestvarno dobra debi sezona ima na kraj po ova ke go pamtat site, do nekade i zasluzeno jer surov e fudbalot.
Klop togas izgubi i finale i ls slednata inace, svesen sum i ja deka bolje ke e narednata ama da vidime prvo konte dali ke ostane :), ova sea za sea ne e sigurno.
Не беше следна

2016та ЛЕ и лига куп
2018та ЛШ
2019та ЛШ (освои)

Нејсе, ми ја сфаќаш поентата.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Вака викавме во основно, средно.