UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
10 години = 0 Титули :kafence:

И одиме сега на најјако...

КОНТЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХ

ЛУКАКУХУХУХУХУХУХУХУХУХХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУХУ

ИНТЕРЕХЕХЕХЕЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ

АБЕ ЦРКНЕТЕ ДА БОГ ДАДАКФБЅИДКСПГКВКСПСЧФНХОТНЏМСОФКВКДКДЧДЛГКФЛДЛСНГЈЦК :pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo:

Лопетеги :love::love::love::love::love:

Севиља и Лига Европа како леб и ајвар, како салата и ракија, како Стек и Џонтра, како Пеџа и урлање у канцеларија, како мене и глуп хумор постови. :masa:

Честито титула Севиља. Тотално заслужена.

Судија, да дае господ дечко ти хемороиди да фати.

Конте, шуринајката у сред вулва! Да даде господ Сари да ти се деси, плус рак на простата. Ти ибам тоа периката...

Лелеле поглупо створење ако има од овој Мозес, дно допре, Лукако од херој трагичар испадна во натпреварувањето, џабе 100 гола даде, зицер промаши на 2:2 и автогол после тоа :popce:

Toa e, cestito na Sevilja. Drugata sezona kje baram trofei.
Scirea, zamisli ne osvoi me titula, a se raduvate, tek koa kje pocneme ima da se prevrtuvate kako lebarki. :)

Дамброзио беше огин утакмицава. Проблем е што ќе биде виновник број еден за поразот кај фан базата, како и секогаш.

Криво ми е за Конте.
Севиља умрена екипа, вака се понашаат и на пријателска, не па во финале.

ИХИХИХИХИХИХИНТЕХЕХЕХЕХЕХЕР
КОНТЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ
ПЕЕХЕХЕХЕЕХЕРИКЛЕ

Мега јакиот проект наречен Интер со Мозес десно Јанг лево и најголемата кражба во историјата Санчез.
И Гаљардини господинот грмехехехехех.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom