UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше следна

2016та ЛЕ и лига куп
2018та ЛШ
2019та ЛШ (освои)

Нејсе, ми ја сфаќаш поентата.
ne be, mislev so neosvojuvanjeto na le, izgubi plasman u ls :)), taka da od golemo znacenje bese toa finale togas za niv jer samo preku le mozea konecno do ls da doguraat.

ne be, mislev so neosvojuvanjeto na le, izgubi plasman u ls :)), taka da od golemo znacenje bese toa finale togas za niv jer samo preku le mozea konecno do ls da doguraat.
Да да, па следна сезона не играа ни во Европа и таа сезона со победа во последно коло изборија пласман во ЛШ.

Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.

Јас неам проблеми искрено со играчи ко Дамбо, кои можеби не се топ квалитет ама секогаш даваат 120% на терен и имаат спуштена глава со тронка дамка на и вон терен.

Хендерсон во Ливерпул, секогаш за се' виновен.

П.С. Клоп почна со пораз во ЛЕ (и Лига куп два месеца пред тоа). Колку и да изгледа страшно и разочарувачки во моментов, доколку добие поддршка може да изгради добар и трофеен тим.
Мислам дека јас сум едини у фан клуб што го поштуе Дамбо.
Со Конте финале не се осваја, тоа на сите треба да ни биде јасно. Едноставно не знае да постави тим за ваква утакмица и тоа е тоа. Не е нормално да го споредуваме со Пул и Клоп. Иако и клоп рака на срце на 2 утакмици ич не ми се свиѓаше као беше поставен и сл ама тоа е друг муабет.

Хендерсон е предобар играч. И Хендерсон и Милнер даваат 102.3% , барем давале кога јас сум го гледал Пул (често, јер коцкар), не знам зашто се толку потценети...

Хендерсон е предобар играч. И Хендерсон и Милнер даваат 102.3% , барем давале кога јас сум го гледал Пул (често, јер коцкар), не знам зашто се толку потценети...

Зошто немаат тетоважи, не си ги ставаат жените со големи цицки на инстаграм, нивните жени немаат инстаграм профили и не се познати, секако играчиве немаат тетоважи, не праат сензационални додавања на терен кои би биле точни еднаш од 17 обиди итн итн...

Ај бе дајте апдејт од перика гејт, кој ќе дели ќелија со Мегваер вечерва? :icon_lol:

Фановиве на Јунајтед ни враќаат пошто ние не ги заебаавме коа испаднаа у полуфинале...
Кој ни е крив...

Фановиве на Јунајтед ни враќаат пошто ние не ги заебаавме коа испаднаа у полуфинале...
Кој ни е крив...
Има фан клуб што не го попиша ноќва на темава? Да не треба дозвола да бараме од тебе кој и што да пишува? Башка ја навистина не гледам кој фан на Јунајтед освен Андреј ви дроби, олади се малце.

Сакам да ми земе во добро однесување фактот дека ниту една заебанција на сметка на Интер не напишав вечерва. Се чуствувам како Чендлер кога Рос си купи кожни пантолони а овој имаше ветено дека нема да биде саркастичен.

Колку чекаше за измените ...
Мозес му флезе заспан целиов, другиве незнат за кој тим играт ...

штета за Лукаку, на грб го носеше Интер сезонава

Сакам да ми земе во добро однесување фактот дека ниту една заебанција на сметка на Интер не напишав вечерва. Се чуствувам како Чендлер кога Рос си купи кожни пантолони а овој имаше ветено дека нема да биде саркастичен.
Филијала си е филијала, каква и да е, нема лош збор :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom