UEFA Europa League

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.344
Поени од реакции
47.041
Не беше следна

2016та ЛЕ и лига куп
2018та ЛШ
2019та ЛШ (освои)

Нејсе, ми ја сфаќаш поентата.
ne be, mislev so neosvojuvanjeto na le, izgubi plasman u ls :)), taka da od golemo znacenje bese toa finale togas za niv jer samo preku le mozea konecno do ls da doguraat.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ne be, mislev so neosvojuvanjeto na le, izgubi plasman u ls :)), taka da od golemo znacenje bese toa finale togas za niv jer samo preku le mozea konecno do ls da doguraat.
Да да, па следна сезона не играа ни во Европа и таа сезона со победа во последно коло изборија пласман во ЛШ.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.

Јас неам проблеми искрено со играчи ко Дамбо, кои можеби не се топ квалитет ама секогаш даваат 120% на терен и имаат спуштена глава со тронка дамка на и вон терен.

Хендерсон во Ливерпул, секогаш за се' виновен.

П.С. Клоп почна со пораз во ЛЕ (и Лига куп два месеца пред тоа). Колку и да изгледа страшно и разочарувачки во моментов, доколку добие поддршка може да изгради добар и трофеен тим.
Мислам дека јас сум едини у фан клуб што го поштуе Дамбо.
Со Конте финале не се осваја, тоа на сите треба да ни биде јасно. Едноставно не знае да постави тим за ваква утакмица и тоа е тоа. Не е нормално да го споредуваме со Пул и Клоп. Иако и клоп рака на срце на 2 утакмици ич не ми се свиѓаше као беше поставен и сл ама тоа е друг муабет.

Хендерсон е предобар играч. И Хендерсон и Милнер даваат 102.3% , барем давале кога јас сум го гледал Пул (често, јер коцкар), не знам зашто се толку потценети...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Хендерсон е предобар играч. И Хендерсон и Милнер даваат 102.3% , барем давале кога јас сум го гледал Пул (често, јер коцкар), не знам зашто се толку потценети...
Зошто немаат тетоважи, не си ги ставаат жените со големи цицки на инстаграм, нивните жени немаат инстаграм профили и не се познати, секако играчиве немаат тетоважи, не праат сензационални додавања на терен кои би биле точни еднаш од 17 обиди итн итн...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај бе дајте апдејт од перика гејт, кој ќе дели ќелија со Мегваер вечерва? :icon_lol:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Фановиве на Јунајтед ни враќаат пошто ние не ги заебаавме коа испаднаа у полуфинале...
Кој ни е крив...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фановиве на Јунајтед ни враќаат пошто ние не ги заебаавме коа испаднаа у полуфинале...
Кој ни е крив...
Има фан клуб што не го попиша ноќва на темава? Да не треба дозвола да бараме од тебе кој и што да пишува? Башка ја навистина не гледам кој фан на Јунајтед освен Андреј ви дроби, олади се малце.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сакам да ми земе во добро однесување фактот дека ниту една заебанција на сметка на Интер не напишав вечерва. Се чуствувам како Чендлер кога Рос си купи кожни пантолони а овој имаше ветено дека нема да биде саркастичен.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Колку чекаше за измените ...
Мозес му флезе заспан целиов, другиве незнат за кој тим играт ...

штета за Лукаку, на грб го носеше Интер сезонава

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Сакам да ми земе во добро однесување фактот дека ниту една заебанција на сметка на Интер не напишав вечерва. Се чуствувам како Чендлер кога Рос си купи кожни пантолони а овој имаше ветено дека нема да биде саркастичен.
Филијала си е филијала, каква и да е, нема лош збор :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom