Тешки комплекси си наби Интер со Реал и Барса.Лесно.
Прелесно реално.
Па прв пат игра денес али добро. Играше и 15 минути пред недела дена али тоа е тоа од него, прв старт му беше ова.Меси почна да игра за ПСЖ или повреден е како најдобар играч не го видов 2 месеца.
Јас да сум како него ич не влегвам да играм...кој ПСЖ кој црни камења...небаре до клубски фудбал му е дојдено него...нека си одржва форма цела година и нека се проба уште една со Аргентина на светското догодина и то е то.Меси почна да игра за ПСЖ или повреден е како најдобар играч не го видов 2 месеца.
Ова беше асално изиграна утакмица, за разлика од двете лани.Тешки комплекси си наби Интер со Реал и Барса.
Никако не можат да изиграат асална утакмица, не мора да победат.
Мора Меси да игра за да остане во форма за СП.Јас да сум како него ич не влегвам да играм...кој ПСЖ кој црни камења...небаре до клубски фудбал му е дојдено него...нека си одржва форма цела година и нека се проба уште една со Аргентина на светското догодина и то е то.
Не е толку проблем нападот.Реал воопшто не импресионираат со оглед на тоа што Интер е комплетно просечен тим на европско ниво. Мислам дека немаат и они доволно firepower за да играат за титула во ЛШ сезонава. Англиските клубови, ПСЖ (би требало) и Баерн имаат за неколку класи подобри тимови од Интер.