UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.818
Поени од реакции
17.404
Се рокачеше со северџанкана што ја сјеба химната, име да не и спомнам :icon_lol:
Да не е таа што нема кој што не ја рокал, а сестра и е во Србија? :icon_lol:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Не верувам да го сменат ама со Флорентино не може да се биде на чисто. Ептен оти е Зидан во прашање мислам дека ќе остане уште некое време, бар до јануари. Кој и да дојде оваа сезона не може да им промени ништо според мене.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Каков криминал им признале на Салзбург. За првиот гол играчот два пати бил во офсајд. При првиот шут кога сметал бил во офајд за пола тело и при вториот шут кога топката дошла до него бил во офсајд.
Не знам што гледале во Вар, огромен пропуст.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.389
Ќе им го земат Алегри на Интерашиве.
уште тоа му фали у животот на џонтра ... покрај пари, храна, покрив над глава и останато за нормални услови за живот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
уште тоа му фали у животот на џонтра ... покрај пари, храна, покрив над глава и останато за нормални услови за живот.
Колку има под "останато", цел том да изнапишеш ама ужасно те мрзело да набројуваш до март 2021ва.

• Хаха
Reactions: Syn
Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.065
Нејасна екипа е Интер дефинитивно, у група со умрен незакопан Реал, Шахтјор и Менхенгладбах, земале се тегават и едвај 5 бода освојуваат. Не најозбилно, и да испаднат, 500 000 пати се подобри од Шахтјор и Борусија, али ради тоа што се дегени и се глупираат се доведоа на раб на испаѓање.

Добро е за нас што Реал ќе мора да оди на победа и ќе нема простор за тактизирање, така да постојат добри шанси за пролаз даље. Мислам дека ќе ги тепаат лесно Шахтјор, ептен се појаки од нив, првиот меч центар не пројдоа Украинците.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.389
Да не скокаше, можеби и ќе му го признаеја. Вака го збуни Ханданович, кој секако немаше да се фрли.
Али јбг, никој не го тераше да скока Емболо.
pa toj trzaj ustvari go poeba, se vrakase nazad i ripna, tuka vlijaese, ne na sutot zaso realno ne go markirase golmanot, jasna pretstava imase handanovic sto se desava pred nego.
Realno sreken triumf na inter, zasluzen potpolno ama 1 ton sreka imaa pri ovaa situacija u pm.

Nerealno ke e real i inter da idat dalje posle izdanijava u grupava, ona apla nerealno.

Znaev deka borusija ke zalat premnogu za onie 2-2 so real, koj ja glease znae za sto zboram, na 2-0, 4-5 pati izlegoa u kontra 4-5 na 2, i sekoj eban pat u noze na varan ja dodavaa mesto zicer prilika da stvorat, pravo cudo e kako ni zicer sansa ne uspeaa barem ednas da napravat tuka i na kraj u sudisko produzenie 2 gola primija, mislam deka i dvata bea togas. Tie 2 boda skinati tuka denes veke ke gi plasiraa u naredna faza, nestvarno gi izgubija i sea se tresat i za eliminacija.

Sekako kakvi se real i inter godinava, u nikoj slucaj ne e sigurno deka tepaat zadnje kolo, ali za real pisav i u temata za inter, ke idat na pobeda i prvo mesto toa sigurno, e sea dali ke dostavat e znak ?, ali da im ebam majkata redno e da izigraat ko sto im prilega na imeto na klubot barem ednas sezonava, a toa da ne e el klasiko kade pod difolt igraat ko da nema utre. Od druga strana inter so shahtjor, od iskustvo znaam deka ke bide nervozi i macenje utakmicava, bar toa go ocekuvam, mnogu loso igra timov pod pritisok.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.108
Поени од реакции
25.166
Нејасна екипа е Интер дефинитивно, у група со умрен незакопан Реал, Шахтјор и Менхенгладбах, земале се тегават и едвај 5 бода освојуваат. Не најозбилно, и да испаднат, 500 000 пати се подобри од Шахтјор и Борусија, али ради тоа што се дегени и се глупираат се доведоа на раб на испаѓање.

Добро е за нас што Реал ќе мора да оди на победа и ќе нема простор за тактизирање, така да постојат добри шанси за пролаз даље. Мислам дека ќе ги тепаат лесно Шахтјор, ептен се појаки од нив, првиот меч центар не пројдоа Украинците.
Џабе да ги тепате Шахтјор, ако Реал изигра нерешено со Менхенгладбах.
Се надевам дека ќе си ја чукнат главата убаво и дека конечно ќе пружат добар натпревар во групнава фаза.
Ако Интер е нејасна екипа, Реал е уште понејасна. Шахтјор успеа да им земе 6 бода, изгубија два пати од ебени Шахтјор.
Шилците на ковчегот ќе бидат дефинитивно ако го избркаат Зидан, човекот го вади максимумот од екипава дефинитивно.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Каков криминал им признале на Салзбург. За првиот гол играчот два пати бил во офсајд. При првиот шут кога сметал бил во офајд за пола тело и при вториот шут кога топката дошла до него бил во офсајд.
Не знам што гледале во Вар, огромен пропуст.
Плус ултра гига циганскиот потег на голманот на салзбург после пеналот. Уште ќе се тепаа, излеа им мавнал редбулот у глаа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.065
Џабе да ги тепате Шахтјор, ако Реал изигра нерешено со Менхенгладбах.
Се надевам дека ќе си ја чукнат главата убаво и дека конечно ќе пружат добар натпревар во групнава фаза.
Ако Интер е нејасна екипа, Реал е уште понејасна. Шахтјор успеа да им земе 6 бода, изгубија два пати од ебени Шахтјор.
Шилците на ковчегот ќе бидат дефинитивно ако го избркаат Зидан, човекот го вади максимумот од екипава дефинитивно.
Знам ама Реал не смее на икс да игра пошо ако тепа Шахтјор у Милано поздрав ќе им се деси, а и да не тепа ќе треба со второ место да одат, т.е. ако изгуби Шахтјор а Реал одигра нерешено. Така да на Реал секако приоритет ќе му е победа за да си бидат на сигурно.

Kajgana Shop

На врв Bottom