UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Која ненормална утакмица Истанбул - Лајпциг... аууу

Машала, хет трик на IrfanView.

@cholismo Гризман ратата, пали се машина :D леле, ко ќе ја освои ла лига, со трофејот в раце, многу зафркната ситуација за тебе. Ти преостанува за Барса да почнеш да навиваш уште сега, да не речиш не ти кажав ;)

VARot za ukras go cuvaat.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

@cholismo Гризман ратата, пали се машина :D леле, ко ќе ја освои ла лига, со трофејот в раце, многу зафркната ситуација за тебе. Ти преостанува за Барса да почнеш да навиваш уште сега, да не речиш не ти кажав ;)
Против Ференцварош играте смири страстите

Uste toa falese da vidam kako Paredes kje nasanka protivnik za crven karton.
Sekad e obratno.

Против Ференцварош играте смири страстите
Два гола за најавна шпица, најдобриот играч на сите времиња ФелиШ неѓа дадено такви. Иначе се зезав, не те примаме во фан клуб макар и 10 титули зеле :kafence:

Искрено, црвен беше она ама Паредес е, who gives a fuck.

Фред никогаш не излезе од дивите прашуми во Бразил, ова не е ништо ново од него.

Искрено, црвен беше она ама Паредес е, who gives a fuck.
Првин Паредес му се лупна во фаца по што овој го бутна со глава, може затоа не доби. Некни Алиоски на пример не му се стави вака на Пепе, туку Пепе му се лупна прв во фаца и го побутна, затоа и си доби црвен.

Два гола за најавна шпица, најдобриот играч на сите времиња ФелиШ неѓа дадено такви. Иначе се зезав, не те примаме во фан клуб макар и 10 титули зеле :kafence:
Подобро корона да фатам одколку за Барса да навивам :X3:

Првин Паредес му се лупна во фаца по што овој го бутна со глава, може затоа не доби. Некни Алиоски на пример не му се стави вака на Пепе, туку Пепе му се лупна прв во фаца и го побутна, затоа и си доби црвен.
Цитирај го фанон на Арсенал над мене, мене јасно ми е дека нема споредба :D ама сепак и реакцијата на Фред можеше да е казнета со црвен, тука судијата зеде во предвид и постапката на Паредес, нешто што на пример не го зеде во предвид судијата што го исклучи Марсијал против Тотенхем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom