- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
Која ненормална утакмица Истанбул - Лајпциг... аууу
Против Ференцварош играте смири страстите@cholismo Гризман ратата, пали се машина леле, ко ќе ја освои ла лига, со трофејот в раце, многу зафркната ситуација за тебе. Ти преостанува за Барса да почнеш да навиваш уште сега, да не речиш не ти кажав
Два гола за најавна шпица, најдобриот играч на сите времиња ФелиШ неѓа дадено такви. Иначе се зезав, не те примаме во фан клуб макар и 10 титули зелеПротив Ференцварош играте смири страстите
Со една мала разлика, овој му се стави у фаца на Фред, а Пепе го бркаше Алиоски по терен.За истата случка на Пепе му беше даден црвен против Лидс.
ОК
Првин Паредес му се лупна во фаца по што овој го бутна со глава, може затоа не доби. Некни Алиоски на пример не му се стави вака на Пепе, туку Пепе му се лупна прв во фаца и го побутна, затоа и си доби црвен.Искрено, црвен беше она ама Паредес е, who gives a fuck.
Подобро корона да фатам одколку за Барса да навивамДва гола за најавна шпица, најдобриот играч на сите времиња ФелиШ неѓа дадено такви. Иначе се зезав, не те примаме во фан клуб макар и 10 титули зеле
Цитирај го фанон на Арсенал над мене, мене јасно ми е дека нема споредба ама сепак и реакцијата на Фред можеше да е казнета со црвен, тука судијата зеде во предвид и постапката на Паредес, нешто што на пример не го зеде во предвид судијата што го исклучи Марсијал против Тотенхем.Првин Паредес му се лупна во фаца по што овој го бутна со глава, може затоа не доби. Некни Алиоски на пример не му се стави вака на Пепе, туку Пепе му се лупна прв во фаца и го побутна, затоа и си доби црвен.