UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Па не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Един Нурединовски :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Един Нурединовски :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Кај се сети бе на овој?! Кога идевме пред десетина години на Милано да го гледаме, шочевите го викаа ЕДО МААЈКА. :pos: :pos: :pos:

Па не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ова треба да е тој на Порто што беше? Helton?

Кај се сети бе на овој?! Кога идевме пред десетина години на Милано да го гледаме, шочевите го викаа ЕДО МААЈКА. :pos: :pos: :pos:
Се рокачеше со северџанкана што ја сјеба химната, име да не и спомнам :icon_lol:

Ете овој на Челзи :)

Абе овој гостинов на арена1 Џони да не е? Цела емисија си раскажува судиски приказни, а и почна да збори и за теории на заговор.
Контролор на судии на мечеви од ЛШ бил, ептен висока функција е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom