Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
posledni se vo grupa.. jakiteИнтер слабите според многумина.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
posledni se vo grupa.. jakiteИнтер слабите според многумина.![]()
Един НурединовскиПа не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Един Нурединовски![]()
![]()
![]()
Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.Па не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Ова треба да е тој на Порто што беше? Helton?Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Се рокачеше со северџанкана што ја сјеба химната, име да не и спомнамКај се сети бе на овој?! Кога идевме пред десетина години на Милано да го гледаме, шочевите го викаа ЕДО МААЈКА.![]()
![]()
![]()
Да не бев сигурен Елтон,Хелтон му ебам месечаротОва треба да е тој на Порто што беше? Helton?
Нема играч со повеќе поништени голови од Жезус.
Колку само се има радувано во празно.
Ете овој на ЧелзиПа не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Don't. Just....... don'tИнтер слабите според многумина.![]()
Неееее, нека почека Перез уште две недели после нека го кремира ако сака
Контролор на судии на мечеви од ЛШ бил, ептен висока функција е тоа.Абе овој гостинов на арена1 Џони да не е? Цела емисија си раскажува судиски приказни, а и почна да збори и за теории на заговор.