UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
O

onefifty

Гостин
Кај се сега @zodiac21 и Ставро со нивните експертизи. Можам да се кладам дека со целото јадење гомна, провоцирања и цела сезона ниски ударци и подли постови ја донесоа кармава на Челзи да си освои ЛШ додека они се некаде скриени, со црвени очи и лански мрсули до колена пошто изгубија од Виљареал, тим залутан пошто не знаел дека игра во финале против мега јакиот Јунајтед, елита во фудбалското натпреваруње.
Затоа треба да имате бар малце респект кога ќе пишувате и провоцирате цела сезона, некој остана со ЛШ во раце, некој со курот.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мнг педерски е вака што освоија, можеа комотно петто место да бидат у лига да им пуштат на Лестер, и комотно ќе си имавме 5 англиски екипи следна сезона, да ги мочаат другиве шит лиги.

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Жоргињо и Канте можеби не се генијалци ама се ок играчи..можат да збркаат работа,

Се извинувам, верувам дека ова е единствениот цитат од минатото на кој треба да се изреагира со хаха реакција.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мнг педерски е вака што освоија, можеа комотно петто место да бидат у лига да им пуштат на Лестер, и комотно ќе си имавме 5 англиски екипи следна сезона, да ги мочаат другиве шит лиги.
Тој ке имал 5 енглески екипи, класична криза идентитета...

Инаку, Челси си влезе со муда и заслужено се шампиони оваа година.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
И Шпанија и Англија ќе имаа по пет екипи... Богами тоа ќе беше уникатна сезона...

Честитки до навивачите на Челзи. Посебен респект за Тухел, ја препороди екипата. Од играчите најдраго ми е за Канте.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750

И пак топла вода измислуваше ццц

Член од
14 април 2012
Мислења
32.940
Поени од реакции
67.669
Затоа треба да имате бар малце респект кога ќе пишувате и провоцирате цела сезона, некој остана со ЛШ во раце, некој со курот.
Викаш, провоцирање со респект? :eek:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Него...вака другиве...досадно ви беше финалево бе?

Ниту една шанса немаа Сити, Челзи малце пробаа и ете гол.

Претпостасвувам малце очоболно делуваше ова од страна? Или?

Нели? Без зеабанција и мене ми е малце криво за Лестер, некако не осеќав страв од тоа петти да завршевме, мислев ќе тепавме тука..ама тоа е..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Не измислувал Пеп топла вода, цела сезона игра со лажна 9ка, откако увиде дека Жесус е пациент и не може да биде стартер.Изгледа првпат ги гледате од декември навака. Родри е дрво цела сезона, додека згреши што не го играше Фернандињо (мада секако не би добил премногу). Исто играњето на Стерлинг беше ризичен потег, ама можам да разберам што пробувал со него да постигне.

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Него...вака другиве...досадно ви беше финалево бе?

Ниту една шанса немаа Сити, Челзи малце пробаа и ете гол.

Претпостасвувам малце очоболно делуваше ова од страна? Или?

Нели? Без зеабанција и мене ми е малце криво за Лестер, некако не осеќав страв од тоа петти да завршевме, мислев ќе тепавме тука..ама тоа е..
Prvoto poluvreme imase tempo vtoroto Celzi se zatvori so bese normalno ima rezultat se nase nebese tolku los natprevar

Член од
5 март 2018
Мислења
17.295
Поени од реакции
19.763
Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.182
Поени од реакции
5.881
Не знам дали некое проклети е ги следи овие Сити и ПСЖ попто ете Тухел освој со Челзи АМА овај Пеп цел живот остана тренер без план Б значи срамота е онаков тренер со она реноме да не подразмисли малце шо е како е работата и кој кур чекаше за Агуеро?
pep spored mene e mozda najdobar trener koga e vo prasanje fudbal vo liga bidejki on e odlicen vo toa da voigra tim na nacin da bide dominanten na golem del od natprevarite i toa mu nosi mnogu bodovi, no e tolku dobar koga se vo prasanje poedinecni natprevari na najvisok level. vo utakmici od CL najbitno e da postavis tim koj ke bide pred se kompakten i cvrst vo defanzivata i ke znae kako da ja umrtvi ofanzivata na protivnikot, znaci mnogu pogolem fokus treba da bide na defanzivata. pep toa go ignorira i na tolku bitni natprevari idiotski se trudi pred se da ima golem posed, a so toa nazad ostava prostor za evtini golovi.

zaradi toa finaleto bese history reloaded i e smesno sto man city se racunase kako golem favorit. za mene pre bese nesto vo pravec 50/50, a cuvstvoto mi kaza deka pep povtorno ke ja useri rabotata. no aj, prilicno mlad e za trener, mozda nekogas ke si ja uvidi greskata i nesto ke smeni.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Старее ли овој Канте, на сите слики од 2012 исто изгледа.
Once you hit max level you stop levelling up :D
Автоматски споено мислење:

Канте - ПЛ, ЛШ, Европа Лига, СП и изгубено финале ЕП.
Жиру - Француско, ЛШ, Европа Лига, СП и изгубено финале ЕП.

Дали има некој што ги има освоено сите овие трофеји? Знам има шпански играчи со овие трофеји ама немаат Европа Лига. На Канте и Жиру им фали само ЕП и се со шанса летово да го освојат како главни фаворити.
Уф не знам дали некој пишал нешто ама..

Торес?

Торес не знам дали освои ПЛ со нас, знам осови ЛЕ, ЛШ, а освои и СП и ЕП ме риз сега да мислам, ама мислам Торес има све освоено

Kajgana Shop

На врв Bottom