- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.607
- Поени од реакции
- 8.281
Кратко речено, Пеп има фетиш да доминира и му се одби тоа од глава. Ептен го тупат кога сакаат да влезат со се топка во гол, место да шутираат. За многу брзо Челзи се регрупираат.pep spored mene e mozda najdobar trener koga e vo prasanje fudbal vo liga bidejki on e odlicen vo toa da voigra tim na nacin da bide dominanten na golem del od natprevarite i toa mu nosi mnogu bodovi, no e tolku dobar koga se vo prasanje poedinecni natprevari na najvisok level. vo utakmici od CL najbitno e da postavis tim koj ke bide pred se kompakten i cvrst vo defanzivata i ke znae kako da ja umrtvi ofanzivata na protivnikot, znaci mnogu pogolem fokus treba da bide na defanzivata. pep toa go ignorira i na tolku bitni natprevari idiotski se trudi pred se da ima golem posed, a so toa nazad ostava prostor za evtini golovi.
zaradi toa finaleto bese history reloaded i e smesno sto man city se racunase kako golem favorit. za mene pre bese nesto vo pravec 50/50, a cuvstvoto mi kaza deka pep povtorno ke ja useri rabotata. no aj, prilicno mlad e za trener, mozda nekogas ke si ja uvidi greskata i nesto ke smeni.
ПС: 100% уште вечерва Арапиве пуштаат адвокати во Лондон и Бирмингем за Кејн и Грилиш