UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
I sportskiot aspekt ne moze da gi ispere ali zbiraat tuka poeni. Problemot e sto vo Germanija golemi klubovi kako Schalke, Stuttgart ili Hamburg se vodeni od amateri. Vo normalni uslovi tie treba da se komotno pred Leipzig ama toa e drug problem. Iskoristija vakuum vo ligata.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Ради која причина шалке или било кој клуб би требало да е пред Лајпциг?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.405
Поени од реакции
26.398
Bayern XI against Barcelona:

Neuer (c) -
Kimmich, Boateng, Alaba, Davies -
Goretzka, Thiago -
Gnabry, Müller, Perišić -
Lewandowski.

Barcelona XI against Bayern:

Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Busquets, De Jong, Sergi Roberto, Arturo Vidal - Messi, Luis Suárez

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.816
Поени од реакции
12.214
Vecer situacijava na forumov ke e ...
eden folder meminja za barsa ako ispadnat, eden folder meminja za stealth, ako baern ispadnat.
Ова е обратно од она како и да се вртиш, газот од назад ќе ти е. Во случајов како и да вртиш - курот од напред ќе ни е :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Ради која причина шалке или било кој клуб би требало да е пред Лајпциг?
Пошто се постари екипи. Прво постарите нели :ROFLMAO:

• Хаха
Reactions: Syn
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Каде бе се со овој состав? Нема да можат да ја изнесат топката со овој состав, ќе гледаме викторија како се игра.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Имам еден сексуален проблем со мемињата - ме боли к*р.
Мислам дека проблемот ти од друга природа - глуп си.

Баш Лајпциг се пример за куртон клуб.
Неколку сезони Ред Бул се обидуваа да влезат во некој германски клуб и да го преименуваат. Кога се обидоа да влезат во Сашен Лајпциг (или како и да се чита), имаше протести против преземањето, иако клубот беше стота лига, пред распад. Не успеаа да влезат ни во Сент Паули, ни во Минхен 1860, ни Фортуна Дизелдорф, сите обиди завршуваа со протести од фановите на клубовите. Нив не им беше идејата да спонзорираат некој клуб, туку целос о да му сменат име, да му сменат историја, а да ја добијат само лиценцата за настап за да не почнат од стота лига.
На крај купија некои гревови од 5та лига.
Клуб без никаква историја и традиција, брзо напредува благодарение на кеш. Има ли поголем пример за пластичен клуб? Да, не трошат ко арапиве, ама немањето историја е тоа што ги прави непопуларни во цела Германија.
п.с. немам многу против нив, мило ми е што влегоа во полуфинале, особено што го минаа Атлетико :D
Има, Рк и Фк Вардар во ерата на Самсоненко, Коце Трајановски и Сашо Мијалков.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ова е обратно од она како и да се вртиш, газот од назад ќе ти е. Во случајов како и да вртиш - курот од напред ќе ни е :icon_lol:

Пошто се постари екипи. Прво постарите нели :ROFLMAO:
0 логика му има ако стварно го мисли тоа .

M

Mayavin

Гостин
Zosto e ovaa formacija losa? Vo sto e forata?
Па истава формација беше со Рома и Ливерпул, сите се сеќаваме Барса играше ultra pussy mode со формацијава против тимови што играат висок пресинг и не се замараше и епски го јадеше. И еве повторно 4-4-2 против тим што игра висок пресинг. Истите играчи се само Де Јонг што е нов у поставава, и сеа си викаш им дошло лекција дека нема чаре со 4-4-2 и дека ништо баш не им иде бидејќи ако го маркираат Меси го гасат цел тим подобро иди 4-4-3 напаѓај па што биде биде. Барем Фати да го ставеше и 4-4-3 да играа ама ете...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom