- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.593
- Поени од реакции
- 13.963
Барса не знае да се брани, единствена одбрана е пресинг и напад. Вака е жртвено јагне.Zosto e ovaa formacija losa? Vo sto e forata?
Барса не знае да се брани, единствена одбрана е пресинг и напад. Вака е жртвено јагне.Zosto e ovaa formacija losa? Vo sto e forata?
Radi tie e pricini poradi koi Dortmund e pred Leipzig. Imaat povekje potencijal i uslovi kako klub me mrzi sve da nabrojuvam. Povekje obvrt, pogolemi sponzorstva, povekje fanovi i clenovi, odlocna mladinska akademija itnРади која причина шалке или било кој клуб би требало да е пред Лајпциг?
Перишич, Левандовски, Милер, Алкантара, Боатенг, Ноер, јаката младостДом за старци - Младост
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
0 валидни факти се тоа. Едино нешто што е валидно е тоа што го покажуваат на терен. Wow имале поголем потенцијал? Потенцијал за што ? Страшно ме интересира. Лајпциг игра Полуфинале ЛШ , Дортмунд не. Како тоа Дортмунд имале поголем потецијал? Woooow имале повеќе фанови уште еден релевантен факт. Ајде тогаш да даваме титули за тие со највише фанови нема потреба фудбал да се игра.Radi tie e pricini poradi koi Dortmund e pred Leipzig. Imaat povekje potencijal i uslovi kako klub me mrzi sve da nabrojuvam. Povekje obvrt, pogolemi sponzorstva, povekje fanovi i clenovi, odlocna mladinska akademija itn
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
А одејќи според традицијата на кајгана експертизатаOва што сите се сигурни у Баерн, ама ич не ми харесва.