UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.755
Јас мислам Сити ќе се прошета до титулата оваа сезона.
Се фрлија на оваа карта, титулата во ПЛ им измакна од раце уште зимата кога Ливерпул се "одлепи" на врвот, во куповите си играа курташак, испаднаа и таму, цел фокус им е на ЛШ оваа сезона.
Реално имаат и ростер да го изгазат секој противник, имаат клупа.
Де Брујне е машина, единствено им е хендикеп што немаат класичен напаѓач, Хесус е добар играч ама со Агуеро ќе беше подруго.
Автоматски споено мислење:

I sportskiot aspekt ne moze da gi ispere ali zbiraat tuka poeni. Problemot e sto vo Germanija golemi klubovi kako Schalke, Stuttgart ili Hamburg se vodeni od amateri. Vo normalni uslovi tie treba da se komotno pred Leipzig ama toa e drug problem. Iskoristija vakuum vo ligata.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Епа сега никој не им е крив на тие екипи, ние како фанови неутрални од страна не не интересира од каде и како стигнале до тука, играат фудбал децата и тоа е тоа.
На дуелот со Псж повеќе сакам тие да одат понатаму од колку Псж, и верувам дека голем дел од неутралните гледачи исто размислуваат.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Лајпциг секако се пластика, ама кога ги критикува фан на ФК Купи - Продај ццц

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Leipzig i Hoffenheim se apla plasticni posebno Leipzig moze da sluzi kako primer. Siti i PSZ barem pred toa postoeja za razlika a i ne postojat samo za da promoviraat limenka.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
Па ако одиме по таа логика да забранат да се формират нови клубови веќе. :LOL:

Ред Бул се рекламира преку спорт, подобра и помотивирачка реклама од ова здравје. Јас би рекол дека ПСЖ и Сити се повеќе пластични со перење нафтени пари, отколку овие шо изградија спортски колектив за да си рекламираат пијалокот. Лајпциг во Германија, Салзбург во Австрија. Шо ќе дават ххх милиони на х клуб да ги носи на дрес, вака ем реклама, ем профит од фудбалот.
Ние фудбалот го гледаме како забава и уживање, затоа им даваме вакви епитети на "пластични''. Они си го гледаат како чист профитабилен бизнис.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Искуството? Да беше до искуството во тимот ги имаме Меси, Суарез, Гризман, Бускетс, Ракитиќ, Видал, Алба, Пике, Тер Штеген. Поискусна екипа нема во четвртфиналињава :D
ne se iskazav ubavo, toa za iskustvoto mislev za natprevari protiv PSZ/ City , pod pretpostavka da ja pominat Barca... trebase toa da go dopisam, na toa aludirav, bidejki spored formata se bolje od Barca a poiskusni se vo LS od City, PSZ, i ostala boranija..

Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.755
Vecer situacijava na forumov ke e ...
eden folder meminja za barsa ako ispadnat, eden folder meminja za stealth, ako baern ispadnat.
Рачунај јас сами еден фолдер имам спремено за Гризман ако испаднат :D
Сакам Баерн да одат понатаму, ама заради Стелт се предомислувам цело време :)
Исто така мерак ќе ми направи Меси да им ги затни муцињата на некои, така да пола пола сум.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Ja mislam ako ispadne Baern, pogolema kje bide smeata so Stelt, mozam da za mislam sto kje mu se zadesi, golemi sansi ima i forumot da padne od meminja.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Ja mislam ako ispadne Baern, pogolema kje bide smeata so Stelt, mozam da za mislam sto kje mu se zadesi, golemi sansi ima i forumot da padne od meminja.
Имам еден сексуален проблем со мемињата - ме боли к*р.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom