UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Брееј одамна вака немам уживано. Кој меч само беше ова. Само штета што Монако загуби со два гола разлика после се што изигра. Тука гледам јаки експертизи паднале. :D Јбг, никој на 2-3 не очекуваше дека Сити ќе прави пресврт.

Инаку тука е ред да се потсетиме кога Монако во 2004 загуби од Реал со 4-2, па дома тепаше 3-1 и отиде понатаму. Жилав тим се, никој не смее уште сега да ги отпише...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Гледајќи ги Монако, за пет-шест различни играчи барем на момент помислив ,,леле како би легнал овој во Челзи''. Верувам дека секој фан вечерва го помислил истото.
Колку талентирана екипа, бре. Иако е многу тешко, би сакал овој тим барем уште една сезона да изигра заедно.

Овде се уште ништо не е готово. Јас мислам дека Монако сепак ќе оди во 1/4 финале. Ако тргнат силовито како што знаат, Сити со Стоунс, Отаменди, Фернандињо и Сања на бекови, нема да знае главата каде им е.
А нивните силовити почетоци, лично сум ги почувствувал на своја кожа, така што...

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.345
Поени од реакции
4.687
Дa се нaдевaм декa oвa беше нaјлoшиoт ден у 2017
Испуштив утaкмици сo 14 гoлa и on top of that прoсек укрaинкa ме кoрпoсa :facepalm:
килл ми нaу

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пеп има многу потешки противници првата сезона во Англија за разлика од тоа кога беше во Германија и Шпанија со еден лепрозен Реал во времето на Шустер и Хуанде Рамос. И покрај тоа во игра е на три фронта за разлика од Челзи кој е фокусиран на лигата. Подобар е од еден Арсенал на Венгер, Ливерпул на Клоп, Јунајтед на Моу и Тотенхем на Покетино шо е најважно.
2. Именувај ми играч кој е подобар од Меси сезонава.
Рабио(т)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom