Исто и мене, прва сезона дефинитивно го задржува првото место.samo mene krajov mi bese meh? dobro vozese cela sezona ama krajov ne bese ni malku sokanten ni tenzicen, nekako premn mek...
Prva sezona ako e 10/10 ova e max 7.5/10... inace The Killing finaleto 2 sezona, Bron/Broen site sezoni,The Missing isto se lektiri kako se bildat prica i na kraj ekslplozija, ova bese gola vodaИсто и мене, прва сезона дефинитивно го задржува првото место.
Оваа недела додека се чекаше финалето пак ја изгледав прва сезона. Третата во поглед на концептот е copy-paste и мене ми се допадна.Prva sezona ako e 10/10 ova e max 7.5/10...
This season was more about an old man battling dementia and his legacy than a crime show.
Не знам дали е сексуалната ориентација во прашање, но во ниту еден момент не ми беше сомнителна жена му.Не знам дали некој искоментирал зошто немам баш време да читам се, мене ми е доста сомнителна и професорката/жена му на Хејс. Се води по она, чувај си ги пријателите блиску ама непријателите поблиску, плус и знаеше дека имаше престрелка кај Чирокито и може лесно да го има подметнато ранецот а и знаеше дека децата се од дисфункционално семејство.
Каква сексуална ориентација на, што алудираш?Не знам дали е сексуалната ориентација во прашање, но во ниту еден момент не ми беше сомнителна жена му.
Да не сака да каже дека ние другите педери сме што се сомневавме у таква јака женскаКаква сексуална ориентација на, што алудираш?
Може мисли дека јас сум дека сум женско непристрасно гледам кон женски карактери, тоа ок, може да држи водаДа не сака да каже дека ние другите педери сме што се сомневавме у таква јака женска![]()