Ај шетај.Znam koj e ubiecot. 100 denari na smetka kosta informacijata.
Ја изгледа епизодата ?Ај шетај.
Не сфатив што му светна на црнецот кога ја читаше книгата на жена му, кога го прочита тоа "kids should laugh" или така нешто...?
Аха, сега читам теории као Амелија била убиецот, дури и јас помислив на тоа, ама мислам дека ни праат мајндфак.Ја изгледа епизодата ?
Ако се сеќаваш, Амелија кога ја посети Луси ги искористи истите тие зборови. This was not a happy home, all kids should laugh.
Сцената со Роланд (present day), му кажа дека Луси ја напишала пораката за да му олесни Том, нешто во тој контекст.
I jas isto mislam, gazdava kaj so rabotela majkata, mnogu naivno bese toa so nudea pari kako nagrada... A mislam i majkata e vmesana, ili znae nesto, taa go napisala pismoto sigurno plus posle e najdena OD, valda samoubistvo (oti osven kids should laugh se derese deka napraila nesto loso) ili ubistvoЈа ипак мислам дека стануе збор за поголем педофилски заговор поврзан со случките од првата сезона, кои и веќе ги спомнаа у оваа сезона.
Инаку мене лично сите сезони ми беа добри, вклучувајќи ја и втората.
Znam koj e ubiecot. 100 denari na smetka kosta informacijata.
Кини дуото, next best thing после Метју и Вуди.Моментално најдоброто нешто на телевизија.
Доста подобра е од втората сезона, глумциве искинаа сите до еден, браво, крајот на 5тава епизода е онаа хемија што секое актерско дуо би посакала да ја има.
Мислам дека нешто како во првата сезона, и овде е вмешана некоја поголема структура како црква/влада/политика, што и да е не ми се верува дека е оставено на „еден убиец“.
Исто така, ми се допаѓа структурата на раскажување. Да држиш тензија на три фронта, во три различни ери![]()