The Wire

• Креатор на темата Креатор на темата Harry the dog
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја завршив последната епизода. Серииште!
3та и 5та сезона ми беа најинтересни. Мекнулти, Омар, Стрингер ми беа најинтересни ликови. Ми фалеа Стрингер и Авон последните 2 сезони. Ликот на Лестер исто така многу добар. Детективиште.

Тешка е жицава за следење првите неколку епизоди додека да сватиш кој е што и кој, додека подоцна не го откриеш секој детал за сите слоеви во Балтимор.

Таа трета сезона ми е најјака од сите сезони.:cuc:

Не сакам да читам ништо, да не се спојлнам, кажете ми дали вреди да се изгледа серијава? Пошто гледам солидни оценки има.

Не сакам да читам ништо, да не се спојлнам, кажете ми дали вреди да се изгледа серијава? Пошто гледам солидни оценки има.
Дефинитивно вреди, мислам дека е меѓу најдобри серии евер. Изглеај ги првите 1-2 епизоди со сила ако треба, малце тешки се за следење дека наеднаш многу ликови има.

Крајно ти препорачувам да ја гледаш, брзо ќе ги изгледаш сезоните и нема да те разочара! :)

Има некој гледано Homicide: Life on street?
Од истиот креатор е, само постара серија од 90-ти и строго за убиства. Местото е исто. Горе долу и дел од ликовите се појавуваат во неа, само помлади.
Исто вреди да се гледа :) Дел до финтите во The Wire, веќе се искористени во оваа серија.

Крајно ти препорачувам да ја гледаш, брзо ќе ги изгледаш сезоните и нема да те разочара! :)

Ќе може некој да ми даде торенти од 1ва до 5та сезона? :)
Пошто слабо на замунда, а ја нема ни на попкорн.

Ќе може некој да ми даде торенти од 1ва до 5та сезона? :)
Пошто слабо на замунда, а ја нема ни на попкорн.
Јас од замунда ги спуштив, али откога ги изгледав ги избришав од лап топ. :(

Види на пирате беј или на кикас торент.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom