The Walking Dead

After exiting The Walking Dead tonight, Rick Grimes' story will continue in a trilogy of films on AMC. Several other projects, including movies, series & more are in the works for an expanded "Walking Dead Universe".

22gtvuzf52n01.gif

hAB93D92F

YtbDkfE.gif

Shto se desi na krajov ne sfativ ?! Odednash ripnaa 2-3 godini u idnina ?

Не ја гледам новата. Ем саат време во неделата повеќе, ем нервите постабилни.

После толку најави и хајп за оваа сезона, после одличните воведни епизоди, после оваа последна која беше прејака, не им требаше таков крај, ама баш нималку. Ја уништија уште повеќе серијата, полоша од шпанска сапуница ја направија. :oops:

Shto se desi na krajov ne sfativ ?! Odednash ripnaa 2-3 godini u idnina ?
Според она шо го гледав и читав, технички серијата оди 4-5 години понапред, така шо керката на Rick е окулу 10 години. Сепак, малце нелогичен беше крајот. Ваљда таа ќе биде новиот "Rick" сега.

Планирано е да има 3 нови филмови од кои првиот излегува во 2019, и не планираат да ја завршат серијата во скоро време, така да шо очекувате ...

А таман сакав да речам дека новава сезона не е толку многу очајна, then they do this Hallmark shit.

не ја гледам новата сезона.
реално, одамна серијава беше губење време.
толкав потенцијал да посереш, мислам дека треба посебна еми награда да им се додели.

Како бе вака....?

AMC едно најавуваат а друго прават.

И сега што направија со Рик? Ќе се појави пак во некоја наредна сезона? Не го даваат да умре изгледа. Се плашат како би реагирале фановите ако го убијат ликот.

Како бе вака....?

AMC едно најавуваат а друго прават.

И сега што направија со Рик? Ќе се појави пак во некоја наредна сезона? Не го даваат да умре изгледа. Се плашат како би реагирале фановите ако го убијат ликот.
pa citas li pogore sto imam staveno, ne, nema da se pojavi vo sledna sezona, vo seriite tolku od rik, ke se pravi triologija od filmovi vo koj on povtorno ke bide glaven protagonist.
I ne samo on, i drugive potpisale dogovori, taka da ovie nemaat namera da zastanat.

pa citas li pogore sto imam staveno, ne, nema da se pojavi vo sledna sezona, vo seriite tolku od rik, ke se pravi triologija od filmovi vo koj on povtorno ke bide glaven protagonist.
I ne samo on, i drugive potpisale dogovori, taka da ovie nemaat namera da zastanat.

Од серија ќе прават филм и пак со истите актери?!?!?!

wtf?

Од серија ќе прават филм и пак со истите актери?!?!?!

wtf?
pa povrzano ke bide sve, ne deka reboot ke pravat :), najverojatno ova so rik ke bide vo idninata, sto kako zasto poim nemam, ama nemaat namera da zastanat, ke si teraat so prikaznata i plus na istata ke dodadat i 3 filma.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom