The Walking Dead

Нема шанси серијата да преживее без Рик и Меги, рејтинзите има да потонат, дно ќе бидат, готова е серијата, нема и давам уште една сезона по оваа што следи.

серијава има армија од теткици што гледаат само ради Дерил, а АМЦ кажаа уште поодамна дека не ни планираат да има крај серијава, така да ке видиме до каде уствари ќе догура

серијава има армија од теткици што гледаат само ради Дерил, а АМЦ кажаа уште поодамна дека не ни планираат да има крај серијава, така да ке видиме до каде уствари ќе догура
Нема некој што не ја гледа поради Дерил, Меги и Керол, да бидеме реални, не само рандом теткици. Рик одамна сите почна да ги нервира.

Нема некој што не ја гледа поради Дерил, Меги и Керол, да бидеме реални, не само рандом теткици. Рик одамна сите почна да ги нервира.
Јас не ја гледам ради нив, ја гледам само заради тоа што не сакам да прекинувам серии, инаку оддамна ќе одеше курбан :D

Сигурно Рик нешто ќе го маваат флешови.

so Shane duri bese interesno bese imashe nekoi zapleti, napnatost okolu Rik i Shane, pa go ubi, i aj da receme i taa sezona na farmata so bea i posle nea zatvorot, posle se e isti kurac vo razlicno pakovanje. :D

Serijava max so bi mozelo da bidi e 4 sezoni, od koi pak edna bi bila visok. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom