The Walking Dead

Одлична епизода, како за нивото и очекувањата од вториот дел на сезоната. За психопатката знаевме дека е забегана ама до толку дека е отидена беше морничаво. Сепак фали тензија, акција и пред се развој на приказната во серијата, без оглед што се обидуваат во овие епизоди да го компензираат тоа со фокус на емоции, на ликови, на уметнички израз, но колку и да изгледа тоа префинето ја затупува серијата.

Добра епизода....
Се шокирав,мада требаше да го очекува човек тоа од Лизи.

п.с Уште еден мањо пост со овој аватар.....девочево што го глуми Лизи ќе треба да го пазиме за едно 3-4 години if you know what i mean :D
Уствари уште 6 години just to be sure дека е се по закон.

Аи, стварно не го очекував ова. Ама сепак го отупеа веќе со девојчињава, посебно со оваа Лизи, се понашаше како нервен слом да има, вака нема да досаѓаат повеќе. :icon_mrgr:

Sorry na latinicata od mobilen sum... Ama moram da prasam... Bebeto prezivea ili go ubija
i nego?!?

Sent from my RM-820_nam_att_100 using Tapatalk

У последната сцена од епизодата кога тргнуват на пат Керол и Тајрис , не се гледа бебето никаде, дали е пропуст или го заборавиле у куќата :confused:

У последната сцена од епизодата кога тргнуват на пат Керол и Тајрис , не се гледа бебето никаде, дали е пропуст или го заборавиле у куќата :confused:

Мислам дека му беше закачено на грб на Тајрис :)

На грб му е де, се зажалевте за бебето

Какви луѓе - со оваа епизода се уништила серијата, кога беше најдобра епизода беше во овој дел од сезоната. Fucked up до крај.
Вие што сакате само акција, боље фатете играјте Left 4 Dead, каде што има зомбиња и нема приказна. Серијава е драма и најважни се дијалозите, човечкото однесување и развивање на карактерите.

Заебана епизода. Ама како многумина и мене ми фали доза на напнатост и акција, наместо секоја епизода шетање низ шуми со различни ликови. Некако ми тоне серијата од епизода во епизода се повеќе.

ја завршив 3 сезона ...кажете ми 4 сезона колку епизоди има -14-16 и кажете ми дали 5 сезона се снима тоа продужеток ?
а и за кој кур ќе им се тие старите што ги внесоа у затворот...глупости...

Е ова беше епизодиште, споредено со се досега, моментот бе, ја гледав со друштво и едно 3-4 мин тишина настана xD

ја завршив 3 сезона ...кажете ми 4 сезона колку епизоди има -14-16 и кажете ми дали 5 сезона се снима тоа продужеток ?
има уште 2-3 епизоди од 4 да искочат, пета од септември-октомври чинам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom