The Walking Dead

ја завршив 3 сезона ...кажете ми 4 сезона колку епизоди има -14-16 и кажете ми дали 5 сезона се снима тоа продужеток ?
http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes?season=4&ref_=tt_eps_sn_4

Ако пак не виде, од четврта сезона има излезено 14 епизоди, останаа уште две.
Петта епизода ќе има, здравје од октомври/ноември.

значи да не ја брзам толку...ок фала

Какви луѓе - со оваа епизода се уништила серијата, кога беше најдобра епизода беше во овој дел од сезоната. Fucked up до крај.
Вие што сакате само акција, боље фатете играјте Left 4 Dead, каде што има зомбиња и нема приказна. Серијава е драма и најважни се дијалозите, човечкото однесување и развивање на карактерите.
другпат нејкам да слушам некој да каже тапа епизода, тапа серија ова она... родаст се ви кажа убаво

Фантастична епизода, грутка во грло ми остави, многу добро изведено, во ниеден момент не делувашe исфорсирано, малата искина на крај......огромен емотивен импакт :place:

Последно уредено:
Далеку од фантастична епизода, ама добра беше, иако првите 15 минути скапав од досада, реално ништо не се случуваше исто како минатите епизоди. Таму некаде после 20-25 минута стана многу интересно, ама далеку од феноменална епизода.

Ја завршив прва сезона, сега ќе ја пуштам втора. Интересна серија до сега. Само до колку сезони планираат да прават?

Филер полусезона. Никаде не идат само попунуваат со поединечни ликови и нивни патетични приказни. Убер досадно, ќе си симнам Лефт 4 дед

Филер полусезона. Никаде не идат само попунуваат со поединечни ликови и нивни патетични приказни. Убер досадно, ќе си симнам Лефт 4 дед

Ок Мачете.

Далеку од фантастична епизода, ама добра беше, иако првите 15 минути скапав од досада, реално ништо не се случуваше исто како минатите епизоди. Таму некаде после 20-25 минута стана многу интересно, ама далеку од феноменална епизода.

Доста мрчиш бе, феноменална беше епизодата. :D

Мене па ми се допаѓа ова прикажувањево на карактерине како се снаоѓаат после затворот, нивното однесување и на што се спремни да направат за да преживеат. Лизи тежок психопат, ме потреси мме нејзино.

Мика :place:

:pos:
1976945_355793874559050_1313826814_n.jpg

Зошто бе ги тргнаа така наеднаш девојчињата? О.о Изгледа многу изостанци у школо имале ради снимање :Д . Многу се стиши серијава, малку акција, малку зомби. И на зомбиве ко да им се скурчи више да прат зулуми. А можи и прималу се више оти прошле години, а они не се множат пустите...

Зошто им е потребно девојче двојник за Лизи?

На децата им е дозволено да работат одреден број саати на сет. Јас би претпоставила затоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom