The O.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете од кај може да ги симнам сите сезони?

Најмногу се разочарав ко умре Мариса.

Ми го расипаа филмот.

Од понеделник до петок на А1 во 16:45 finally продолжуваат новите епизоди на The O.C.

кај можам да најдам титлови за серијата?
фала однапред

Дефинитивно најдобрата серија.
Но откако умре Марија,јбг повеќе не беше интересен.:tapp:

Aj nekoj ako moze da mi prati link za 4 sezona da ja simnam, tretava ja imam gledano, ali najvaznite krajnite epizodi gi nemam pa ke gi cekam na a1 da gi gledam, se nadevam deka do kraj cela ke ja dadat:helou:

Ја гледам серијава, ама имам една забелешка. Малку ми е нереална. Прво, фактот шо таква совршена фамилија не постои нигде на светов. Такви врски не постојат нигде на светов. Такви пријателства не постојат нигде на светов. Имет малку претерано со перфекционизмот. Али добро, имат време, ќе видиме во понатамошни епизоди дали ќе е вака исто : ).

Ја гледам серијава, ама имам една забелешка. Малку ми е нереална. Прво, фактот шо таква совршена фамилија не постои нигде на светов. Такви врски не постојат нигде на светов. Такви пријателства не постојат нигде на светов. Имет малку претерано со перфекционизмот. Али добро, имат време, ќе видиме во понатамошни епизоди дали ќе е вака исто : ).

Рајан е најдобриот ебан човек во светот. Не постои толку мутаво-ќутлив-простичок-предобар човек никаде освен во Округот. Онака, секогаш има битен настан од кој Рајан по никоја цена не смее да отсустува, ама он во последен момент пали џипот и пожртвувано иде да ги спасува Сет, женската, или евентуално рандом нејзин удварач.

Nevertheless, ја гледам. Немам друг постојан метод за тепање време во тој период од денот. Сет и Самер ми се забавни. И Џули. Ова беше многу симпатично: :) Од 0:54

Почнав еднаш да гледам и не се сеќавам зашто престанав.:kesa::nesvest:
Иначе многу ми се допаѓаше.:drk:

Порано ги гледав почесто поинтересни ми беа...сега некако не ми се ич интересни...гледав 2-3 епизоди и не ми оставија некој нај нај впечаток...поранешните епизоди подобри беа...

Абе гледам на јутјуб трејлери за 5та сезона 6та и 7ма. Лажни се или стварно има?
Рајан иде со тејлор, Сет и Самер се мажат

Преку серијата се заљубив у Mischa Barton. Like, ttly. :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom