The O.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Епизодите кога се муваше/идеше со Мариса ми беа меѓу најинтересните,затоа...:smir:

Ги иам сите 4 сезони на цеде,шо значи дека сум огромен фан на серијава.точно дека мариса умира,ама не ми е јасно едно нешто?!!?
на you tube има некои сцени наводно од 5 сезона,во кои мариса си е жива и здрава,самер е трудна и ке прави венчавка со сет,на рајан женска му е таа тејлор и се е урнабес!!!дали тоа значи дека има и 5 сезона,и ако има оти не ја дават?!:toe:

e nogu mi se dopaga serijata.gi nemam gledano site epizodi ama ke gi gledam obavezno.
mnogu mi se dopaga set.
i jas gledav deka ke ima 5 sezona.rajan ke umre vo sobrakajna nesreka:(:(:(

како што барав на нет 5та сезона нема. за жал. а тоа на youtube се видеа направени од фанови.

како што барав на нет 5та сезона нема. за жал. а тоа на youtube се видеа направени од фанови.

Па кој ви кажал дека серијата има и 5та сезона, крајот на серијата завршува со 4та сезона и веќе неколку години не се снима, завршено е .

Ја има некој песната од оваа серија?Ако ја најдете ве молам пратете ми линк!

ја немам догледано цела серија и ме интересира како умрела мариса?
иначе мило ми е што умрела затоа што беше најодбивната личност во серијата.

ја немам догледано цела серија и ме интересира како умрела мариса?
иначе мило ми е што умрела затоа што беше најодбивната личност во серијата.

Во сообраќајка со кола, која ја управуваше Рајан, ја има сцената на јутјуб :pipi: ептен тажна сцена и многу потресна :nesum:

Ги иам сите 4 сезони на цеде,шо значи дека сум огромен фан на серијава.точно дека мариса умира,ама не ми е јасно едно нешто?!!?
на you tube има некои сцени наводно од 5 сезона,во кои мариса си е жива и здрава,самер е трудна и ке прави венчавка со сет,на рајан женска му е таа тејлор и се е урнабес!!!дали тоа значи дека има и 5 сезона,и ако има оти не ја дават?!:toe:
а бре нема 5 сезона.
ако не веруваш провери си во имдб.ком
таму имаш за секој филм за секоја серија што е снимена таму пишувапе дека само 92 епизоди биле снимени и дека нема 5 сезона

навистина е тажна сценава кога умира мариса.
:toe::toe::toe::toe:

Конечно ја изгледав комплетно :)
Една од најубавите релаксирачки серии :pipi:
За жал идиотиве од А1 ја прекратија серијава после втората сезона али конечно месецов ги изгледав 3 и 4 сезона. Можам да кажам дека третата сезона е најинтересна до сега, на крај за жал Мариса умира. Јас мислев 4тата ќе е многу досадна, но не напротив. Супер сезона каде се случија премногу нови работи и промени кај ликовите. Во последнава епизода па се случија 300 пресврти :)
Секоја епизода е интересна, тоа е она што многу ми се допаѓа во серијава. Не помнам досадна епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom