The O.C.

IsaBella

...
Член од
30 мај 2009
Мислења
32
Поени од реакции
4
Знаете од кај може да ги симнам сите сезони?

Најмногу се разочарав ко умре Мариса.

Ми го расипаа филмот.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Од понеделник до петок на А1 во 16:45 finally продолжуваат новите епизоди на The O.C.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
кај можам да најдам титлови за серијата?
фала однапред

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дефинитивно најдобрата серија.
Но откако умре Марија,јбг повеќе не беше интересен.:tapp:

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Aj nekoj ako moze da mi prati link za 4 sezona da ja simnam, tretava ja imam gledano, ali najvaznite krajnite epizodi gi nemam pa ke gi cekam na a1 da gi gledam, se nadevam deka do kraj cela ke ja dadat:helou:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Гледам ја едвај чекам да почне

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Ја гледам серијава, ама имам една забелешка. Малку ми е нереална. Прво, фактот шо таква совршена фамилија не постои нигде на светов. Такви врски не постојат нигде на светов. Такви пријателства не постојат нигде на светов. Имет малку претерано со перфекционизмот. Али добро, имат време, ќе видиме во понатамошни епизоди дали ќе е вака исто : ).

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ја гледам серијава, ама имам една забелешка. Малку ми е нереална. Прво, фактот шо таква совршена фамилија не постои нигде на светов. Такви врски не постојат нигде на светов. Такви пријателства не постојат нигде на светов. Имет малку претерано со перфекционизмот. Али добро, имат време, ќе видиме во понатамошни епизоди дали ќе е вака исто : ).

Рајан е најдобриот ебан човек во светот. Не постои толку мутаво-ќутлив-простичок-предобар човек никаде освен во Округот. Онака, секогаш има битен настан од кој Рајан по никоја цена не смее да отсустува, ама он во последен момент пали џипот и пожртвувано иде да ги спасува Сет, женската, или евентуално рандом нејзин удварач.

Nevertheless, ја гледам. Немам друг постојан метод за тепање време во тој период од денот. Сет и Самер ми се забавни. И Џули. Ова беше многу симпатично: :) Од 0:54

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Почнав еднаш да гледам и не се сеќавам зашто престанав.:kesa::nesvest:
Иначе многу ми се допаѓаше.:drk:

S

SSS-Stolica

Гостин
Порано ги гледав почесто поинтересни ми беа...сега некако не ми се ич интересни...гледав 2-3 епизоди и не ми оставија некој нај нај впечаток...поранешните епизоди подобри беа...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе гледам на јутјуб трејлери за 5та сезона 6та и 7ма. Лажни се или стварно има?
Рајан иде со тејлор, Сет и Самер се мажат

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Преку серијата се заљубив у Mischa Barton. Like, ttly. :wub:

Kajgana Shop

На врв Bottom