The O.C.

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
ee ова ми е најтиња серија жими све ова ти е како Шпанска серија само на Англиски искомбинирано со Тинејџерски филм све е исто :изгубени ќерки и синови, секој со секој се проаѓа, има скриени бремености,некој се фрла на алкохол и на дрога главната фаца е сиромашен и ја шеми најаката пичка абееее ихххх благи ужас sd
Како позитивни ликови се оној Сет што чат пат знае да насмее и Џули пошто е многу еблеста..
извнете за ова али стврано е тиња серијава морав да ви кажам:bil:
Da,da,uzasna serija,odvratni akteri,odbivni mi se!:zid::nerv::nerv::nerv:

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
OC makes me :pov::pov:

Без намера да ги навредам сите кои ја гледаат и сакаат серијава, за мене истата е шеќерна бљувотина од типот на Динсатија. Од глумата, преку приказната, до целиот завршен продукт, све од серијата ми шета по нервни ганглии.
Сепак се работи за личен вкус, а мојот е далеку од меродавен. Да повторам, субјективен став, no harsh feelings:smir:
Mi gi zema zborovite od usta!
Se slozuvam 100%.

Ј

јовица11

Гостин
OC makes me :pov::pov:

Без намера да ги навредам сите кои ја гледаат и сакаат серијава, за мене истата е шеќерна бљувотина од типот на Динсатија. Од глумата, преку приказната, до целиот завршен продукт, све од серијата ми шета по нервни ганглии.
Сепак се работи за личен вкус, а мојот е далеку од меродавен. Да повторам, субјективен став, no harsh feelings:smir:
Небулозно е да се споредува Династија со серија како Округот оринџ.Првата е сапуница за возрасни а другава е тин,имаат разни тематики и се снимани во две различни декади.Не дека јас нешто ја сакам ОС али ок е за тепање време:smir:

Член од
15 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
Прво ја гледав онака на ТВ ама после некое време ја симнав и ја изгледав цела...супер беше, Сет ми беше најинтерсен лик, се згазив од смеење кога се напуши и зјапаше во плав екран :pos2:

К

*Каталонец*

Гостин
Најдобра серија кога одев лани на училиште секогаш ја гледав ама заврши сезоната и сеа кога почнува нова ??

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Go obozavav Set Koen i mnogu mi bese smesen, zaradi nego ja gledav serijata iskreno kazano !!!

Ј

јовица11

Гостин
Дефинитивно Сет беше најсветлата точка во серијата.Оние кои сте ја сакале ОС гледајте ја Gossip girl,создадена од креаторот на ОС,Џон Шварц.Иако вторава е далеку подобра од првата,има многу сличности во карактерите,на примеп Сет Коен од ОС и Ден Хампфри од Госип,Мариса од ОС и Серена од Госип,Самер и Блер...

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Оооо ги обожавам ,зошто не ги даваат уште, омилен ми беше Сет Коен

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Оооо ги обожавам ,зошто не ги даваат уште, омилен ми беше Сет Коен
zosto e najglupa serija na svet,zatoa ne davaat veke.
Gluposti se sobrale bogatasi i si odat samo na zabavi,i nivnite "problemi"vo ljubovta,ligavenje do beskraj...
Pa i najglupata spanska serija e poubavo od ova...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
zosto e najglupa serija na svet,zatoa ne davaat veke.
Gluposti se sobrale bogatasi i si odat samo na zabavi,i nivnite "problemi"vo ljubovta,ligavenje do beskraj...
Pa i najglupata spanska serija e poubavo od ova...
:pos2::pos2: Хмм дали веројатно си слушнал за летна шема каде што ептен ретко одат премиерни епизоди на некои серии т.е нови сезони?? Или си малце заостанат во тој случај... Округот Оринџ е баш одлична серија, болја билион пати од таа твојата Маѓепсани:kesa: :drk:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
А бе остај го, не му одговарај. Он од сите нас има најдобар критериум и беспрекорен вкус, знае што е добро (тоа што седнал да го гледа повеќе од 5 минути).
Back on topic, OC мене малку ми досади на пола од втора сезона... :toe: А интересна ми беше на почеток. Ако ја продолжат, може ќе ја ѕирнам пак.

Kajgana Shop

На врв Bottom