The Blacklist

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Од една страна се прави некоја мистерија и интересна приказна, од друга страна има еден куп нелогични и наивни сцени. Мислам можат малце да се потрудат повеќе. Сеуште ја гледам ама и фали нешто што знам може ќе иде кон боље.

Од една страна се прави некоја мистерија и интересна приказна, од друга страна има еден куп нелогични и наивни сцени. Мислам можат малце да се потрудат повеќе. Сеуште ја гледам ама и фали нешто што знам може ќе иде кон боље.
Сеуште се прва сезона нема да е и толку интересно ако се откријат сите мистерии уште во прва сезона .Но сепак се фокусирани и на главната приказна за разлика од други серии кои не се .

Во последната епизода момците од Краљево, браќата Павловиќ, зборуваат македонски o_O

Да, збореа на Македонски. Двајца од браќата Павлович се уствари наши, едниот е од Косово.
Стиви Паскоски и Горан Ивановски се нашите(би требало), додека Џејмс Бибери е од Косово.

Овој Стиви Паскоски мислам беше и во Person of Interest, последната епизода од минатата сезона.

Конечно ги изгледав последните неколку.

Мило ми е што го открија Том, почнуваше да ме нервира :icon_lol:
Има некои нелогичности во сценариото, ама ај....

Убија двајца добри актери. Тапа се :) Ми се свиѓаа Лорејн и тој црнецот од Фринџ.

Се надевам Лиз ќе заврши со колегата. Супер пар би биле :D

Веќе почнува да ми иде на живци тресењето односно нишањето на глава на Ред кога обично кажува нешто што никој не го знае, или се заканува.

Гледани 4 епизоди одлична серија

Oh, fuck yeah ....

peter-stormare-premiere-the-last-stand-01.jpg

И уште целат на тоа дека Ред и е татко? Досадно е.
Жал ми е што ја убија типката. Баш беше добра.

Значи подобар глумец за Редингтон не можеле да најдат :cuc::cuc:.

First look на втората сезона:
http://tvline.com/gallery/the-blacklist-season-2-premiere/#!1/the-blacklist-season2/

Се пресмеав со сликиве пошто гледам дека ја средиле фризурата на Лиз, откако пред некое време ја прочитав статијава:

'The Blacklist': The highs and lows of season 1

Low: Megan Boone’s Wig
We can’t forget the friggin’ wig, which is its own character on the show. Thankfully, that thing is on its way out of the series, and we have it on Jon Bokenkamp’s word that it will be gone by next season. But while it was here, damn was it a distraction. Boone’s wig would dance around on her head like a wild animal, moving separately from her as if it was mocking her expressions. Between her sham marriage and her sham hair, the first half of the season felt like a slapstick farce for Liz.
http://popwatch.ew.com/2014/05/13/blacklist-season-1-finale/
:pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom