Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Онај шо им постави камери во куќата со јаболкото уште не се откри кој е а ?
И не ми се верува да му е ќерка пошто 90% од гледачите мислат така, мислам дека намерно му е направено да мислите така. По мое, или и е постар брат, или нејзиниот татко и Ред се одамнешни пријатели![]()
Ја пртпоставував дека некако е поврзан со нејзиното семејство уште од првата епизода, а иначе надгледувачите не сум сигурен кој се... сега ме интересира шо че се случи со мажот на Лиз, Том дали стварно е некој шпиун или навистина Рејмод само го намести..
Додадено: тој кажа дека го напуштил своето семејство а како и зошто нигде не е пишано дали женаму е жива или не .. лиз е посвоена.. ја мислам дека на крајо тој че и испадни татко![]()
Кој ден искача нова епизода?
Кој ден искача нова епизода?
Има уште 2 еписоди до крајот на сезоната, едната е на 25 овој месец а последната е на 2ри декември![]()
Какви 2 епизоди бре?
22 епизоди ќе има сезонава, на 4 октомври беа порачани уште 9, затоа што имала висока гледаност и добри оцени.
Јас се раководам по ова http://en.wikipedia.org/wiki/The_Blacklist_(TV_series)#Episodes