The Blacklist

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра до сеа сеа ке видиме дали ке попушти роналд у наредната :D

Добро смислен концепт за епизодава, монотоно ќе беше секоја епизода различен криминалец, станува се поинтересно :vozbud:

Зар уште ја гледате серијава после крајно нелогичните сцени и настани скоро во секоја епизода, јас едвај издржав 5-6 епизоди :confused:

Зар уште ја гледате серијава после крајно нелогичните сцени и настани скоро во секоја епизода, јас едвај издржав 5-6 епизоди :confused:

Очигледно многу ја гледаат (17 милиони гледаност во САД по епизода), а и ја фалат дека станала доста добра во последните епизоди. Вреди да се почнува, коментари од тие што ја гледаат?

Очигледно многу ја гледаат (17 милиони гледаност во САД по епизода), а и ја фалат дека станала доста добра во последните епизоди. Вреди да се почнува, коментари од тие што ја гледаат?

Вреди да се гледа, секоја епизода е различна со интересни моменти за гледање, во позадина си има приказна што треба да се расплетка како и во секоја серија нели ... мене лично ептен ме бендисува серијава и топло ја препорачувам :)

Ова последнава отвори многу двоумења повторно не и кажа дека и е татко директно го праша се појави некој ултра моќен политичар :D се подобра и подобра станува

Далеку се од нелогични сцените и настаните... една од подобрите до сега серии е ...ама секој си има свој вкус :)

Муж и гарант е блеклистер.

Еве, последниве две епизоди покажаа дека не се работи постојано за нов блеклистер и дека епизода по епизода ќе се одмотува големата слика во позадина.

Добра е за сега, на пола сме од сезонава, има уште толку. Ќе има јак крај сезонава.

сигурноо над блек листава има некој си одбор од неколку луге што ги држат и контролираат сите бизниси и на крајот најверојатно кога све ке се дознае ке тргнат и по нив

Очигледно логиката не ти е на нивo :/ ова не е Кога лисјата паѓаат (приказна за деца и пензионери) ова е сложен филм и треба малце фазла расмислување а не само така колку да се речи дека се гледа серија :/

Очигледно логиката не ти е на нивo :/ ова не е Кога лисјата паѓаат (приказна за деца и пензионери) ова е сложен филм и треба малце фазла расмислување а не само така колку да се речи дека се гледа серија :/
Дечко незнам на кого не му работи логиката на ниво кога веќе почна да ме навредуваш, скоро во секоја 2-ра епизода има нелогични потези и настани, немам намера да се докажувам бидејки сепак се работи за личен вкус.
И кога веќе се обиде да одгатнеш какви типови на серии гледам, да ти кажам дека гадно си се излажал, последна серија која сум ја гледал на нашиве телевизии е LOST и никогаш не сум гледал турски/индиски/шпански серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom