Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зар уште ја гледате серијава после крајно нелогичните сцени и настани скоро во секоја епизода, јас едвај издржав 5-6 епизоди![]()
Очигледно многу ја гледаат (17 милиони гледаност во САД по епизода), а и ја фалат дека станала доста добра во последните епизоди. Вреди да се почнува, коментари од тие што ја гледаат?
Далеку се од нелогични сцените и настаните... една од подобрите до сега серии е ...ама секој си има свој вкусЗар уште ја гледате серијава после крајно нелогичните сцени и настани скоро во секоја епизода, јас едвај издржав 5-6 епизоди![]()
Не е интересно така .Ја сакам Лизи и Доналд да се спанџаат!
Битно на крај пак и кажа да се пази од маж и.
Зар уште ја гледате серијава после крајно нелогичните сцени и настани скоро во секоја епизода, јас едвај издржав 5-6 епизоди![]()
Дечко незнам на кого не му работи логиката на ниво кога веќе почна да ме навредуваш, скоро во секоја 2-ра епизода има нелогични потези и настани, немам намера да се докажувам бидејки сепак се работи за личен вкус.Очигледно логиката не ти е на нивo :/ ова не е Кога лисјата паѓаат (приказна за деца и пензионери) ова е сложен филм и треба малце фазла расмислување а не само така колку да се речи дека се гледа серија :/