The Blacklist

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја изгледав последната епизода од првава сезона, имам генерално добри впечатоци за серијата, иако неколку примедби, воглавном за последнава епизода. Не знам како не сфатија дека овие затворенициве им кажуваат дека човек сам си ја исекол раката (а не дека исекол рака на друг)+ начинот на кој ја раскажуваше приказната типот у болницата (кој нели ќе испадне дека е Берлин) беше толку личен што се гледаше дека е ептен поврзан со таа приказна.
За тоа дали Ред и е татко на Кин, многу факти имаше што укажуваат дека и е. Јас се сомневав, ама веќе ми беше јасно во епизодата со Сем. Па на крајов, последната сцена, со грбот на Ред кој гледаме дека е изгорен. Но, ете, нешто као демек се шушка дека нема да биде така, туку другачије ќе напраеле, друг да и бил татко (да не испадне Берлин да и е татко?).

И да, Џејмс Спајдер доминира во серијава, без неговата глума, серијава ќе биде просечна (ако споредиме сегашните 8.2 на IMDB, би имала не повеќе од 7.0).
Се на се, очекувам супер втора сезона. :D

Уште 2 дена до старт на новата сезона, машала!!!

Растур прават во рекламирање на втората сезона, направија фејк насловни за 11-те највлијателни списанија во САД кои се наоѓаат и на самите насловни во новите броеви на списанијата, како и по билбордите ширум државата.

Blacklist%2Bseason%2B2%2Bmagazine%2Bcover%2Bbillboard.jpg

Blacklist%2Bseason%2B2%2Bplayboy%2Bposter.jpg

http://www.dailybillboardblog.com/2014/09/tv-week-blacklist-season-two-magazine.html

А бе све тоа убаво, ама што правиме со ултра лошата глума на Лиз?

А бе све тоа убаво, ама што правиме со ултра лошата глума на Лиз?
Спајдер глумица за 3ца. :D Јас лично, уживам слушајќи го зборењето на Ред во серијава (искрено го неам гледано Спајдер во други серии/филмови, или бар не се сеќавам).

Спајдер глумица за 3ца. :D Јас лично, уживам слушајќи го зборењето на Ред во серијава (искрено го неам гледано Спајдер во други серии/филмови, или бар не се сеќавам).

Можда го имаш во Boston Legal или во The Practice. Ако го немаш. а уживаш да го слушаш како зборува, мораш да ја гледаш Boston legal.

Можда го имаш во Boston Legal или во The Practice. Ако го немаш. а уживаш да го слушаш како зборува, мораш да ја гледаш Boston legal.
Boston Legal ми ја препорачаа уште одамна, со оглед на фактот дека сум на правни студии. :) Може да ја почнам, ќе видам, иначе ја немам гледано освен некои сегменти, ама не сум го приметил него таму (само Шетнер). Т.е. сега ко да ми се враќа меморијата дека го имам видено како лик, ама сега доста помалце коса има и не сум го препознал. :D

The.Blacklist.S02E01.HDTV.x264-LOL
The Blacklist S02E01 720p HDTV X264-DIMENSION

Глумицата е тапа, и гледам дека не сум единствениот. :pos::pos::pos:

"He's gonna bomb the ZOO"
giphy.gif

Јбг, сигурно можеле боље глумица да најдат, али ваљда планот е Спајдер (Ред) да биде во главна улога, да доминира над другите бидејќи дејствијата во серијата се вртат околу тој лик.

Да не испадне на крај Елизабет да му е керка на Берлин.

Ќерка му на Ред (која што не знаат каде е, нели жена му исто така не знае), е поврзана со Лиз, затоа и Ред токму нејзе ја одбира. Повеќе од очигледно е дека Лиз не му е ќерка.

Добра втора сезона, сега за сега се е некако темно, скриено, па полека ќе почне се да се одмотува.

И да, после првата сезона на Person of Interest, не сум видел некоја серија толку многу да се рекламира низ Америка. Ваљда имаат ќар од тоа, со оглед дека пак е меѓу најгледаните таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom