Само што ја изгледав последната епизода од првава сезона, имам генерално добри впечатоци за серијата, иако неколку примедби, воглавном за последнава епизода. Не знам како не сфатија дека овие затворенициве им кажуваат дека човек сам си ја исекол раката (а не дека исекол рака на друг)+ начинот на кој ја раскажуваше приказната типот у болницата (кој нели ќе испадне дека е Берлин) беше толку личен што се гледаше дека е ептен поврзан со таа приказна.
За тоа дали Ред и е татко на Кин, многу факти имаше што укажуваат дека и е. Јас се сомневав, ама веќе ми беше јасно во епизодата со Сем. Па на крајов, последната сцена, со грбот на Ред кој гледаме дека е изгорен. Но, ете, нешто као демек се шушка дека нема да биде така, туку другачије ќе напраеле, друг да и бил татко (да не испадне Берлин да и е татко?).
И да, Џејмс Спајдер доминира во серијава, без неговата глума, серијава ќе биде просечна (ако споредиме сегашните 8.2 на IMDB, би имала не повеќе од 7.0).
Се на се, очекувам супер втора сезона.
За тоа дали Ред и е татко на Кин, многу факти имаше што укажуваат дека и е. Јас се сомневав, ама веќе ми беше јасно во епизодата со Сем. Па на крајов, последната сцена, со грбот на Ред кој гледаме дека е изгорен. Но, ете, нешто као демек се шушка дека нема да биде така, туку другачије ќе напраеле, друг да и бил татко (да не испадне Берлин да и е татко?).
И да, Џејмс Спајдер доминира во серијава, без неговата глума, серијава ќе биде просечна (ако споредиме сегашните 8.2 на IMDB, би имала не повеќе од 7.0).
Се на се, очекувам супер втора сезона.