The Blacklist

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Испадна и втората епизода. Запознавање со ликовиве беше повеќе, со уште 2-3ца нови...

Лик по лик ќе ги апси од листава, а на крај ќе стигне до аждарот, па ќе се деси некој преокрет и ќе тргне се у друга насока. Некој од тие правниците/FBI работи со него, гарант.

Не е лоша, добра серија, а и гледаноста и е одлична кај Америве.

За чудо божјо добра беше и втората епизода а ја мислев оваа ќе биде пресудна за дали да ја баталам или не, ајде и давам уште шанси, сеа за сеа вреде колку толку, интересна беше, ама мислам дека поочигледно дека Лиз му е ќерка на Ред не може да биде o_O

Ништо посебно, ако е само ова приказната да во секоја епизода фаќаат по еден негатиивец серијава ќе биде доста предвидлива. Не гледам во што е подобра оваа серија од Alcatraz која имаше само една сезона, а до сега виденото сигурно не е подобра од The Event и Flash Forward кои исто така имаа само една сезона.

3-тава епизода на почетокот ми беше многу глупо направена. Го изрешетаа џипот, луѓето на пазарот си пазареа, како ништо да не се случува. Па да му .............. , можеле малце реалност да стаат, да се разбегаат луѓето од тезгите.

Иначе интересна е, не е нешто јако, ама ќе ја биде.

Добра трета епизода.

Ресенчанецот (типот со јабуката) е таткото на Лиз, НЕ? :)

Многу BB имаше у епизодава. Некој од таму ќе да добил инспирација.
Типацот се WW-суваше :D

Not bad, како и да е.

Првава епизода ништо посебно, мн ми е бледо некако и глумата не ми е нешто на ниво али ке продужам даље ако не се опраи ништо фак ит, а ако биде и секоја епизода да лови по еден од блеклистата и тогаш фак ит...

И по 3 епизода, ништо посебно. Не дека е лошо ама сме виделе многу слични. Типов знае се ги има сите контакти, еден негативец фаќање по епизода и тоа е. Приказната што би требало да ги спојува сите епизоди е бледа и сега за сега не е интригантна. Се уште се чудам дека веќе има нарачано и 2ра сезона а некои далеку подбри серии не добија таква шанса.

Мене ми е сосема ок, бидејќи очигледно е дека целата работа не е блеклистот, туку задната слика која што е многу поголема.

Исто како кај Person of interest, зар цело време спасуваат нови жртви и се се врти околу тоа? Fringe такоџе.

Овде постои голема мистерија, особено околу Редингтон, зошто се предава, која е сликата која ја зема од кај чорбаџијата, потоа од кај го има блеклистот, зошто баш Лиз, од кај со татко и се знаеле и сл...

Очекувам да се размота серијава после нова година, онака да се баталат некои блеклистери и да се "разреши" барем дел од мистеријата.

Ја баталив ја оваа - очито није за мене. Исфорсиран американски шит. И пак најмногу гледаност имаат глупите серии, ебати без вкус Американците :гомце:

Мене ме интересира што е муабетот со маж и...

Некој шпиун е ваљда, и мене ме занима. Ај може ќе ни откријат кај и да е.
Вака премногу CSI делуе серијава.
Али за тепање време е топ.

Муж и ништо чудно со Редингтон да работи, зошто после муабетот со него типов ја наоѓа кутијата со парите и пасошите.

Ете, полека навлегуваат подетално во мистеријава на серијата, ресенчанецот со јабуките, муж и и Редингтон.

Ми се допаѓа што се повеќе во епизодите се збори за целосната концепција на серијата, а помалце за блеклистерите.

Гарант имаат прича уште од сега откако ќе ги истребат сите блеклистери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom