Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.147
- Поени од реакции
- 62.509
И јас се изненадив кога дознав. Шелдон од БигБенг, Барни од How I met your mother.![]()
A еве на ЕМИ-то како Барни навива за Шелдон:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас се изненадив кога дознав. Шелдон од БигБенг, Барни од How I met your mother.![]()

A еве на ЕМИ-то како Барни навива за Шелдон:
Можда го свиѓа ахаххаха. Сори за офтопик, не можев да одолеам. Бришете ме.

Ќе пробам да заборавам дека е gay...

Првпат читам на темава мислења и што прочитав -шелдон геј...а таман ја загледав серијава...истото беше и со HIMYM за Барни(нил патрик) ...повеќе не читам теми поврзани со серии...Само едно нешто ме остави подзамислен- што е полошо актер геј или геј улога во филм...
Добро,од серииве кои ги гледам моментално уште Hugh Laurie не се има истакнато за хомиќ,ајде изненадетеме со некоја информација и за него сеа...![]()
За тебе може не е помалку вреден ама јас најверојатно на секоја негова шега ќе се потсеќам дека е геј и тука за мене паѓа 50% од вредноста.

Првпат читам на темава мислења и што прочитав -шелдон геј...а таман ја загледав серијава...истото беше и со HIMYM за Барни(нил патрик) ...повеќе не читам теми поврзани со серии...Само едно нешто ме остави подзамислен- што е полошо актер геј или геј улога во филм...
Добро,од серииве кои ги гледам моментално уште Hugh Laurie не се има истакнато за хомиќ,ајде изненадетеме со некоја информација и за него сеа...![]()

И Барни е геј??
теман изгледав една сезона, и сега му падна coolness level-от на пола. Меh..
)Ако се потсеќам цело време дека е геј, да, барем мене помалце смешни ќе ми бидат.Оу, што, демек помалце смешни ќе бидат сцените со него?![]()