The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
И Барни е геј??

теман изгледав една сезона, и сега му падна coolness level-от на пола. Меh..

Ех, Барни е геј ама кога гледаш How I met your mother си викаш абе овој и во вистински живот е женскар, и кога дознаваш дека е геј - mind blown. A на Шелдон од Биг Бенг самата улога му е геј така да он фактички што се вика не ни глуми. Друго е да глумиш женкар а да си геј, и да глумиш геј и да си геј.

Барни е openly gay... Mислам дека Шелдон не е... Никогаш не изјавил официјално дека е геј

Барни е openly gay... Mислам дека Шелдон не е... Никогаш не изјавил официјално дека е геј
Не, нема изјавено, ама папарацо го загледале како се шета подрака со машко. Исто ко Вент Милер шо го загледаа, ама не бил геј, ко и нигата од CM на геј плажа, па не бил, ко и мал милион други. Може се само гласини, who knows.:)

Ахх добра беше првата епизода, многу сакам моменти кога Шелдон ја интелектуално ја вреѓа Пени :D

Не, нема изјавено, ама папарацо го загледале како се шета подрака со машко. Исто ко Вент Милер шо го загледаа, ама не бил геј, ко и нигата од CM на геј плажа, па не бил, ко и мал милион други. Може се само гласини, who knows.:)

Има изјавено на Ellen. Мислам дека е ова интервју (неможам да проверам надминат ми е лимитот треба да чекам многу време)
Само таму знам дека изјавил, можеби изјавил и на повеќе други места, значи openly gay e, не се крие :)

Леле, аман.
И да е геј, глема работа!
Отидовте ептен офтопик!! Мислев дека интервјуво е од Шелдон, ама забегавте озбилно...

Енивеј, новата епизода е закон, се смеев на глас на некои сцени со Пени и Шелдон. Се прашувам шо ќе се дешава сеа, дали ќе се врти приказната околу шелдон и неговата девојка или пак околу Ленорд... :)
Како и да е, смешни се :)

Ај некој нека ми каже дали до крајот на третата сезона Шелдон ќе фати женска (или барем дечко) :)

Синоќа почнав да ја гледам серијава по препорака на wot. Мислев дека е некоја без врска серија ама се изненадив. Има "страшни" разговори помеѓу Шелдон и Ленард. :vozbud:

Абе што мислите, ќе ја покажат некогаш мајка му на Хауард да ја видиме? :)
Иначе, солидна епизодава, имаше јаки моменти.

И мене ми се допадна.А од Хауард мајка му веќе почна да ме потсеќа на онаа газдарицата од Том и Џери :) :)

Дечки и девојки, добра е серијава? Вреди да се симне или не?
Не сакам да читам наназад на темава зашто сигурно ќе наидам на спојлери.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Дечки и девојки, добра е серијава? Вреди да се симне или не?
Не сакам да читам наназад на темава зашто сигурно ќе наидам на спојлери.

Ако си по науката (физика, математика), ќе ти биде пресмешна. Исто така треба да имаш некои познавања од Star Wars, Star Trek, стриповите, некои компјутерски игри...Сето ова за да стварно уживаш и го осетиш светот на 'нрдовите во серијава. А иначе смешна е и без да ги знаеш овие работи, но не е тоа тоа.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom