The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Шелдон во фин костум. Шелдон пијан.

Шо треба повеќе да се кажи. Препрепрејака епизода, ѕверско :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
10 минути се смеев без престан, кога на настапот пееше, now everybody, пак продолжува и на крај, just the asians! :pos:

Ја симнав серијата и изгледав 7-8 епизоди. Како тргнало ќе биде една од моите омилени sitcoms.

a neutron walks into a bar and asks how much for a drink, the bartender says for you, no charge!
БАЗИНГА

Сериозната фаца на Шелдон. И пак, Шелдон е ѕвер

Шелдн д БЕСТ!

Sheldon: I made tea.
Leonard: I don't want tea.
Sheldon: I didn't make tea for you. This is my tea.
Leonard: Then why are you telling me?
Sheldon: It's a conversation starter.
Leonard: That's a lousy conversation starter.
Sheldon: Oh, is it? We're conversing. Checkmate.

I'm not insane, my mother had me tested!

a neutron walks into a bar and asks how much for a drink, the bartender says for you, no charge!
БАЗИНГА

Леле врв. Кога го кажа ова, не можев да се соземам од смеење.

Значи можеби се гледа дека има нереалности во серијава, од типот не погодени глумци (Леонард), човек што нема шанси да постои во реалноста (Шелдон), нивната возраст, и уште некои такви ситници, но воопшто мене не ми е галје и не обрнувам внимание на тоа. Важно е една од најсмешните што сум ги гледал (а тоа е и поентата), и нека продолжат во овој стил, имаат 10/10 од мене досега.

ц ц ц криво ми е шо неможам нит оваа нит СП да ја симнам, со 10 kps ми праи дл... со лимитот стојам на -50 gb, така да на Априлилили ќе ја глеам.

ц ц ц криво ми е шо неможам нит оваа нит СП да ја симнам, со 10 kps ми праи дл... со лимитот стојам на -50 gb, така да на Априлилили ќе ја глеам.

мораш да ја гледаш. ова е MUST SEE епизода :vozbud:

Leonard: We think we can help you with your stage fright.
Sheldon: Oh, i doubt that. I haven't figured out a way, and I'm much smarter than all of you.
Penny: Yes, but you're not smarter that all of us put together.
Sheldon: Oh, I'm sorry, that is what I meant.

хаххахах ѕверотињата Шели :tv:

Прочитав 2-3 страни од оваа тема, и се одлучив да ги тргнам двете сезони, и можам да кажам не зажалив ни секунда, Шелдон и компанија се феноменални.

Sheldon rocks!

Страва серија почнав да ја гледам пред два дена и завршив со првава сезона. Шелдон е стварно одличен. Не дека и другиве неможат да му носат вода али типов е закон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom